Zoeken
  • Door: Technische Commissie Rolhockey, Veteranen

Een gerucht wat waarheid blijkt te zijn, de line up

De foto gaf een combiteam aan met vijf spelers die onderdeel uitmaken van het gerucht wat waarheid blijkt te zijn. Sinds vorige week heeft onze vereniging inderdaad een tweede veteranenteam wat door het leven gaat onder de naam E.H.R.C. Marathon Veteranen II. Het team bestaat uit spelers die in het verleden het spel speelden en elkaar via het Trim-rolhockey bij de vereniging weer hebben gevonden.

De mannen van weleer hebben géén hoge sportieve aspiraties meer maar willen gewoon wekelijks bewegen met het spel rolhockey als middel om aan de lichamelijke conditie te werken. Want bewegen is gezond en dan blijkt dat bewegen door rolhockey toch nog steeds wel héél leuk te zijn.

Line up

Contactpersoon van het team is Ed Ros en hij geeft aan dat het team naast het wekelijkse trainingsuurtje best nog wel een losse wedstrijd of zelfs "een toernooi-tje" zal gaan spelen. "We zijn bij E.H.R.C. Marathon in een warm rolhockeybad terecht gekomen" aldus Ros. Maar wie zijn die sporters dan die elkaar weer hebben gevonden? Met een glimlach spreekt Ros de volgende namen uit:

Spelers

1. Rob Sorensen

2. Rolf Repko

3. Ton Adam

4. Ralph Kersten

5. Mark Holierhoek

6. Ed Ros

Keepers

1. Berry vd Kolk

2. Fons Overmars

3. Willem Dorewaard

=========================== eerdere berichten over dit onderwerp ======================

Zondag 10 april. Rolschaatsbaan Zuiderpark. Een gerucht. We hebben een veteranenteam bij de club maar nu gaat de roddel dat er een tweede veteranenteam, met de naam E.H.R.C. Marathon Veteranen II, in aantocht is. Wij hebben géén idee uit welke spelers dit tweede veteranen team gaat bestaan. Ze schijnen wel al een tenue sponsor te hebben.... Eén van onze clubsponsoren. We zijn in afwachting!

Zondag 10 april 2016, rolschaatsbaan Zuiderpark


16 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017