Zoeken
  • EHRC MARATHON

Onze senioren treffen mogelijk nationaal team Israel

Ons seniotenteam gaat het komende Paasweekeinde deelnemen aan het Internationaal toernooi van S.C. Bison Calenberg in het Duitse Springe. Eén van de deelnemers aan het toernooi is het Nationaal team van Israel en hierdoor ontstaat een mogelijk treffen wat nog nooit heeft plaats gevonden in onze bijna 70-jarige clubhistorie.

Of deze wedstrijd daadwerkelijk gaat plaatsvinden is afhankelijk van beide teams met de poule wedstrijden. Beide teams zijn niet in dezelfde poule ingedeeld. Zij kunnen dus elkaar treffen gedurende de zogenaamde kruiswedstrijden. De deelnemers aan het evenement zijn het Nationaal team Israel (Israel), Tojal (Portugal), Wimmis (Zwitserland), Wolfurt (Oostenrijk), S.C. Bison Calenberg (Duitsland) en de S.C. Bison Calenberg stars.


8 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017