Zoeken
  • Door: Communicatie Commissie

TV programma Bureau Sport geinteresseerd in Rob Olthoff

Bureau Sport is een televisieprogramma van de Nederlandse omroep VARA. Het is een sportmagazine waarbij sport de kapstok is. Deze journalistieke zoektocht vol satire stort zich sportbreed op vraagstukken, mysteries en mythen in de Nederlandse sportgeschiedenis worden ontrafeld, clichés afgestraft en nieuwe theorieën opgeworpen.

Erik Dijkstra en Frank Evenblij, beide bekend van de Jakhalzen in DWDD, maken dit programma en de redactie is na het lezen van het artikel over de Rob Olthoff Schaal geinteresseerd geraakt in de geschiedenis van de oud toprolhockeyer. Mogelijk wordt het een onderdeel van een nog op te nemen uitzending.


6 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017