Zoeken
  • Door: Technische Commissie Rolhockey Jeugd

Altijd al "iets" met jeugdrolhockey willen doen?

Inmiddels is er bij onze vereniging een leuke groep jeugdrolhockeyers in de basisschoolleeftijd actief. Ze zijn enthousiast en de tak van sport rolhockey aan het ontdekken. Er kunnen nog véél meer kinderen aansluiten. Vriendjes, vriendinnetjes, broertjes, zusjes en wie maar wil. Info? Via het mailadres secretaris@ehrcmarathon.com. Binnen 24 uur een antwoord!

De groep kan natuurlijk niet zonder begeleiding. Dat verdienen zij ook tijdens hun ontdekkingstocht in onze rolschaatswereld. Dus steun van volwassenen is altijd gewenst. Wilde je altijd al "iets" met jeugdrolhockey doen? Dat kan. Dat "iets" kan van alles zijn. Een training geven of helpen bij het "veteren" of troosten of aanmoedigen of een familiemiddag organiseren of op een basisschool een presentatie verzorgen of limonade aanmaken. Er zijn zoveel leuke dingen te doen voor het Haagse jeugd rolhockey. Met jeugd werken blijft altijd dankbaar werk!

Jeugdrolhockey is leuk! Foto: E.Bal-Rijen


1 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017