Zoeken
  • Door: M-lab

Suggesties welkom voor Zuiderpark Powerrr... 2016!

In het Haagse stadspark ligt sinds het jaar 1958 onze outdoor accommodatie en met Sportcampus Zuiderpark vanaf begin 2017 ook onze indooraccommodatie. Dit groene hart van de stad is dus onze sportplek. Binnen het Zuiderpark zijn meerdere beweegaanbieders actief en die hebben zich verenigd in Zuiderpark Powerrr... 2016! Natuurlijk is ook onze vereniging vertegenwoordigd.

Naast onze vereniging zijn ook het zwembad, de atletiekvereniging, de manege, het zuiderparktheater en de kinderboerderij vertegenwoordigd. Komende week is er een startoverleg van Zuiderpark Powerrr... 2016! en meerdere Zuiderpark partners zullen gaan aansluiten.

Beweeg knipkaart

Nu is het idee om tot een zogenaamde "beweeg knipkaart" te komen waarbij de deelnemers (jeugd en volwassenen) kris kras door het Zuiderpark een beweegaanbod kunnen volgen. Maar meerdere ideeen zijn welkom. Heb je een leuk idee? Geef deze dan uiterlijk maandag 14 maart door via het mail adres secretaris@ehrcmarathon.com. Dan nemen wij het mee in het Zuiderpark Powerrr... 2016! overleg. Uiteraard houden we je dan op de hoogte wat er met jouw idee gaat gebeuren.

Voorjaar-zomer-najaar 2016: Zuiderpark Powerrr...


6 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017