Zoeken
  • Door: Technische Commissie Rolhockey Trim-ers

Start nieuwe groep Trim-rolhockeyers voor volwassenen

Op dinsdag 5 april a.s. start de vereniging op rolschaatsbaan Zuiderpark een nieuwe groep Trim-rolhockeyers voor volwassenen. Het is een zogenaamde startersgroep waar plaats is voor zogenaamde herintreders of sportievelingen die het rolschaatsen willen leren en uiteindelijk het spel rolhockey willen gaan spelen.

In het zomerseizoen 2014 is de vereniging met Trim-rolhockey voor volwassenen gestart en het werd een succes. In de periode april tot en met september in de buitenlucht en in de periode oktober tot en met maart overdekt. Het Trim-rolhockey is een onderdeel van het E.H.R.C. Marathon Be fit ! programma en is een vorm van rolhockey wat gericht is op het feit om in goede conditie te blijven, zonder prestatiedruk en/of wedstrijdverplichting.

Bewegen is gezond

Bij het Trim-rolhockey zijn er geen wekelijkse wedstrijdverplichtingen. Gewoon met elkaar in beweging blijven door het spel rolhockey te spelen is het belangrijkste. Je maakt deel uit van een gezellige groep die graag het spel wil spelen in de traditionele lengte van de rolschaatsbaan of in de breedte van de rolschaatsbaan. Een hele baan of een halve baan. Het gaat er om dat men beweegt. Niets moet, alles mag. En ... Bewegen is gezond !

Social talk

En na afloop de mogelijkheid om bij te komen van de inspanningen en nog even bij te praten. Be fit ! bij E.H.R.C. Marathon met Trim-rolhockey! Lijkt het je leuk om op deze manier in beweging te blijven ? Meld je dan snel aan bij de Trim-rolhockeyvertegenwoordiger van de vereniging via het mailadres trim@ehrcmarathon.com of neem telefonisch contact op via de "Marathon Info Lijn": 06 571 529 77.

Vanaf dinsdag 5 april kan het weer: Be fit! bij E.H.R.C. Marathon


5 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017