Zoeken
  • Door: Dagelijks Bestuur

Huiskamer voor de rolsporten

De vereniging heeft de wens voor een eigen sociale sportontmoetingsplek waar de leden, gasten en bezoekers bij elkaar kunnen komen. Waar het bestuur en de commissies ook de vergaderingen kan laten plaatsvinden. Deze plek komt op rolschaatsbaan Zuiderpark. In Paviljoen Rolschaatsbaan Zuiderpark wordt een ruimte vrijgemaakt welke multifunctioneel door de huidige exploitant en de rolsport gebruikt kan worden.

Deze ruimte heeft de naam “Huiskamer voor de rolsporten” gekregen en de planning is dat de Huiskamer met ingang van ons outdoor seizoen tijdens onze trainingsavonden en sportevenementdagen beschikbaar zal zijn. Het hebben van een eigen sociale sportontmoetingsplek is essentieel voor de ontwikkeling van de vereniging en door diverse instanties wordt de Huiskamer als uiterst noodzakelijk geacht.

Een sociale sportontmoetingsplaats voor en na de sportbeoefening is een must voor onze moderne sportvereniging


4 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017