top of page
Zoeken
  • Door: Communicatie Commissie

Studenten in het bekende zonnetje gezet

Tijdens de Nieuwjaarsborrel op 31 januari j.l. zijn de studenten David Weekenstroo en Rowin Bouwmeester door het bestuur van de vereniging in het bekende zonnetje gezet. Zij kregen na een toelichtende speech van voorzitter Beer Fresco de trofee "Rolsportconsulent van het jaar" en de hierbij behorende digitale (studie) boekenbon overhandigd.

In hun laatste studiejaar Sportmanagement bij de Haagse Hogeschool (HHS) zijn de beide studenten met hun tweemans bedrijf Sports Concultancy gestart. Inmiddels werken zij op een inspirerende wijze samen met het bestuur van de vereniging aan ondersteunende bestuurlijke onderwerpen als een verenigings SWOT analyse en een vrijwilligersbeleidsplan. Momenteel bereiden zij twee stageplaatsen bij de vereniging voor ten behoeve van twee HHS Sportmanagement studenten die gedurende het outdoor seizoen een mooi rolsportevenement op rolschaatsbaan Zuiderpark moeten gaan realiseren.

Voetballer

De voetballer Rowin Bouwmeester behaalde de Bachelor Sportmanagement op De Haagse Hogeschool en volgt nu een master op het Johan Cruyff Institute. Kent de ins en outs van het verenigingsleven. Deed ervaring op in alle hoeken van de sportsector. Schrijft hier en daar wel eens een column. Stond samen met David Weekenstroo aan de wieg van Sports Consultancy.

Hockeyer

De hockeyer David Weekenstroo studeerde Sportmanagement aan De Haagse Hogeschool en dompelt zich de komende jaren onder in de wereld van de Rechtsgeleerdheid in Leiden. Ondernemer en netwerker pur sang. Heeft aan ambitie, drive en ervaring geen gebrek. Richtte samen met Rowin Bouwmeester Sports Consultancy op.

Meer informatie over het jonge tweemans bedrijf Sports Consultancy via www.sportsconsultancy.org

De "Rolsportconsultant van het jaar" trofee en de hierbij behorende digitale (studie) boekenbon


9 weergaven0 opmerkingen

Comments


E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017 

bottom of page