top of page
Zoeken
  • Door: Communicatie Commissie

Zaterdag 9 januari live een kijkradio uitzending bijwonen? Dat kan.

Onze vereniging is door RTV Discus (locale omroep) uitgenodigd om zitting te nemen in een panel met als thema: Sportcampus Zuiderpark, de indoor accommodatie waar onze vereniging vanaf januari 2017 gebruik van gaat maken. Tijdens een kijkradio-uitzending van het programma ‘De Stamtafel’ zal presentator Joop Schouten de panelleden met zijn bekende prikkelende vragen gaan benaderen.

De gekozen panelleden vertegenwoordigen de onderdelen onderwijs, sport, welzijn en de locale politiek. Wat er momenteel in het Haagse Zuiderpark tot stand komt kan de genoemde onderdelen een enorme impuls voor het Haagse en ver daar buiten geven. Een prachtig initiatief in het Haagse groen.

Uitzending bijwonen?

De uitzending is voor één ieder toegankelijk. Publiek is van harte welkom! De uitzending vindt live plaats vanuit de RTV Discus studio aan de Joan Blasiusstraat 100 te Den Haag, ingang achterzijde van het Coornhertcentrum, aan het Erasmusplein. Het programma ‘De Stamtafel’ begint om 12.00 uur. Wilt u er dan voor zorgen om uiterlijk vóór 11.45 uur aanwezig te zijn? De studio is geopend vanaf 10.30 uur.

Live uitzending

De kijkradiouitzending met camerabeelden is rechtstreeks te volgen op de website van RTV Discus (www.rtvdiscus.nl). De herhaling van deze uitzending kan ook op een later tijdstip worden bekeken. Op de website via www.rtvdiscus.nl onder het blokje ‘uitzending gemist’.

Artist impression topsporthal sportcampus Zuiderpark


2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017 

bottom of page