top of page
Zoeken
  • Door T.C.R. Trim-rolhockey

Doe mee! Trim-rolhockey voor volwassenen is oké

Uurtje bewegen op de rolschaats met bal en stick. Oefeningen, lachen, ontspannend, plezier maken is het motto bij het Trim-rolhockey voor volwassenen. Voor starters en herintreders. Omdat het zo leuk is. Sluit aan. Info via het mailadres trim@ehrcmarathon.com

Deze maand september 2016 outdoor op rolschaatsbaan Zuiderpark, de dinsdagen 20 en 27 september. Van 19.00 uur tot en met 20.00 uur. Vanaf de maand oktober indoor sporthal Oranjeplein en vanaf januari 2017 Sportcampus Zuiderpark.

================== eerdere berichten over dit onderwerp =============================

Eerder dan gepland zijn de Trim-ers in het nieuwe seizoen weer actief geworden. Op dinsdag 3 februari jongstleden kwamen zij, met enkele nieuwe gezichten, bij elkaar. Buiten de regen, binnen uitstekende trainingsomstandigheden. Heerlijk een uurtje bewegen in sporthal Oranjeplein. Volgende week dinsdag 9 februari weer een extra training. Er is plaats genoeg. Aansluiten maar.

Informatie is te verkrijgen bij de contactpersoon van de trim-ers Mieke van Buuren. Per mail via trim@ehrcmarathon.com of via de Marathon Info Lijn 06 571 529 77. En na een gratis training kan je

het zes stappenplan volgen. Zie: http://www.ehrcmarathon.nl/#!nieuw/c1kjs

================== eerdere berichten over dit onderwerp =============================

Voor de Trim-ers duurt de trim-rolhockey winterstop te lang. Zij hebben de smaak te pakken en daarom is er gekeken naar een verkorting van deze periode. Door een goede samenwerking met de verhuurder van één van onze indooraccommodaties is mogelijk gebleken om de winterstopperiode voor de Trim-ers met twee weken te verkorten.

Trim-rolhockey is een beweegaanbod van de vereniging E.H.R.C. Marathon waarbij volwassenen wekelijks in groepsverband onder leiding van een enthousiaste trainer op een ontspannen manier bewegen door te rolschaatsen en met elkaar het spel rolhockey te spelen.

De trainingen vinden gedurende het outdoor seizoen (april – september) plaats op rolschaatsbaan Zuiderpark en gedurende het indoorseizoen (oktober – maart) in sporthal Oranjeplein.

Zin om het een keer (weer) te proberen?

Informatie is te verkrijgen bij de contactpersoon van de trim-ers Mieke van Buuren. Per mail via trim@ehrcmarathon.com of via de Marathon Info Lijn 06 571 529 77.

Materiaal?

Bij het ontbreken van (voldoende) rolhockeymateriaal is de mogelijkheid aanwezig om deze in bruikleen te verkrijgen.

Wanneer?

Eerst volgende trim-rolhockey training is op dinsdag 2 februari 2016 van 20.30 tot 21.30 uur in sporthal Oranjeplein.

Doe mee! Want trim-rolhockey is oké

Pauze! Tussen de heerlijke oefeningen en het traditionele partij-tje

9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017 

bottom of page