top of page
Zoeken
  • Door: Fanclubreizen Commissie E.H.R.C. Marathon

Fraaie wedstrijden voor EHRCM Fanclubreisgezelschap


Organisator van de fanclubreis Frans Huntink verzorgde de update van dit onderwerp.

"Op donderdag 25 februari gaan er weer een aantal leden van Marathon een mooi toernooi bezoeken. Fanclub reizen Marathon organiseert net als verleden jaar een reis naar Italië. Daar wordt van 25 tm 28 februari aanstaande de Final 8 van de Italiaanse beker gespeeld.

De bovenste acht ploegen van de competitie (stand per 15 december) nemen deel aan dit zeer sterke toernooi. De 7 wedstrijden zijn namelijk allemaal finale wedstrijden. Verleden jaar won Breganze zeer verrassend. D​it jaar staat het thuis spelende Forte dei Marmi torenhoog favoriet bij de bookmakers. De ploeg van de Spaanse international Pedro Gill staat ook in de competitie boven aan. Gil is trouwens dit seizoen voor het laatst te bewonderen in het shirt van Forte. Volgend jaar speelt hij voor het Portugeese Sporting Clube de Portugal. Gil is wel zo aardig geweest onze kaarten te reserveren.

Niet alleen de wedstrijden staan op het programma. Ook een cultureel uitstapje naar Florance en Monteriggione (een bijzondere vestigingsstad uit de 12 e eeuw waar de muren van in tact zijn).

Tevens is er door de zeer bekende sportfotograaf Baldi een expositie in Forte dei Marmi. Baldi is altijd aanwezig op de grote rolhockeytoernooi in de wereld.

Kortom voldoende mooie zaken op het programma. Heb je ook een keer zin om mee te gaan... laat het dan weten... of kijk op onze website".

===================== eerdere berichten over dit onderwerp==============================

Het is weer zover. De Fanclubreizen Commissie organiseert weer een mooie rolhockeyreis. De bestemming is toprolhockeyland Italie en het knotsrolhockeygekke Toscane. Het wordt weer een combinatie van topsport en cultuur.

Het sportelement van de reis is het bekijken van maar liefst 7 topwedstrijden van de Final 8 Coppa Italia welke ditmaal in Forte dei Marmi van 25 februari tot en met 28 februari 2016 gaat plaatsvinden.

Meer info via webitem "Vereniging" -> item Fanreizen.

===================== eerdere berichten over dit onderwerp==============================

2015

Den Haag - Nog enkele dagen en dan vertrekt een groep Haagse rolhockeyliefhebbers op woensdag 25 februari 2015 van Schiphol-Amsterdam naar Italie om aldaar de finale ronde van de Italiaanse rolhockeybeker, meer bekend als de "Final 8 Coppa Italia", te gaan bezoeken. De deelnemers rekenen op een mooie reis met een combinatie van de Toscaanse cultuur en Italiaans toprolhockey.

Voor de thuisblijvers is er nog altijd een minimale variant, een bezoek aan Sportcafé The Score in Delft want de 1/2 finale wedstrijden zaterdag 28 maart en de finale op zondag 1 maart worden live uitgezonden. Interesse? Geef het aan via secretariaat@ehrcmarathon.com

Meer info over de fanreis: zie webitem "Vereniging" -> item Fanreizen.

========================== eerdere berichten over dit onderwerp=======================

Den Haag - Ditmaal heeft de E.H.R.C. Marathon Fanclub rolhockeyreizen commissie een vijfdaagse fanreis georganiseerd. Ditmaal is het evenement Final 8 Coppa Italia in het Toscaanse Follonica de reden om een mooie Fanclubreis te organiseren. Er is vanuit de vereniging véél animo voor de reis naar Italie.

Organisator Frans Huntink: "Dit worden vijf fantastische dagen. Een mooi land bezoeken en zeven Italiaanse toprolhockeywedstrijden bekijken". De redactie van de website Marathon On Line zal een reportage van de fanreis naar Italie gaan verzorgen. Meer info over de fanreis: zie webitem "Vereniging" -> item Fanreizen.

#organisatienieuws #organisatienieuws

11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017 

bottom of page