Zoeken
  • Door: Dagelijks Bestuur

Een Algemene Leden Vergadering met een duidelijke hulpvraag

Afgelopen zondagmiddag 31 januari werd in Paviljoen Rolschaatsbaan Zuiderpark de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering van onze vereniging gehouden. Buiten was het druilerig en binnen in het warme Paviljoen gaf het Bestuur van E.H.R.C. Marathon een toelichting op het voorbije verenigingsjaar 2015 en een vooruitblik op het komende verenigingsjaar. Het is duidelijk dat de vereniging ambitieus is en dat er een duidelijke hulpvraag ligt. Welke leden kunnen een (héél) klein deel van hun vrije tijd besteden aan de ontwikkeling van onze vereniging is dan ook de oproep.

De vergadering was in twee gedeelten verdeeld. Voor de pauze de officiële agendapunten waar de leden statutair recht op hebben en na de pauze was er ruimte om de plannen voor het nieuwe verenigingsjaar 2016 te bespreken. Ook na de pauze werden enthousiaste discussies gevoerd waarbij de aanwezigen een positieve insteek hadden om zodoende ook in 2016 de vereniging verder te helpen.

Uiteindelijk moest de voorzitter als regisseur van de vergadering als een strenge tijdscontroleur op treden daar de eerste gasten voor de aansluitende Nieuwsjaarborrel zich kwamen aankondigen. De A.L.V. van 31 januari 2016 werd een gezonde start voor een mooi verenigingsjaar 2016.


3 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017