Zoeken
  • Door: Communicatie Commissie

De kerstboodschap is duidelijk. "Jeugd" en een "Eigen home"

De kerstboodschap van onze verenigingsvoorzitter B. (Beer) Fresco tijdens de kerstborrel van het clubevenement Merry Christmas! Games & Drinks, was helder en duidelijk. In het verenigingsjaar 2016 worden twee onderwerpen zéér belangrijk. Het ontwikkelen van jeugdrolhockey en het creeren van een eigen home.

De vereniging heeft het afgelopen seizoen voor het tweede jaar op rij een sterke positieve ontwikkeling doorgemaakt. Het is duidelijk dat die vereniging met het oprichtingsjaar 1947 weer begint op te bloeien. We beginnen weer met te tellen in het Haagse. Dankzij het harde werken van de vrijwilligers die ook geloven in die mooie bijzondere tak van sport en de externe steun die de vereniging krijgt is ook warm te noemen. Ook in het jaar 2016 gaan we hiermee door.

Jeugd

Tijdens het clubevenement Merry Christmas! Games & Drinks bleek het weer super leuk te zijn om de jeugdrolhockeyers in actie te zien. Maar de kreet "Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst" past volledig in de ambitie van de vereniging. Jeugdrolhockey is een must. Géén twijfel mogelijk. Voor het nieuwe seizoen zijn dus "handjes" nodig om het jeugdwerk in 2016 te laten slagen. Om deze reden wordt er een bijeenkomst op woensdag 6 januari 2016 (aanvang 19.45 uur) in sporthal Oranjeplein georganiseerd waar het bestuur een uitleg geeft over de "handjes". Zijn wij in staat om met elkaar de jeugdgroei in het jaar 2016 een impuls te geven?

Eigen home

De vereniging bezit momenteel géén plek waar het met haar leden en gasten echt bij elkaar kan komen. Een eigen home, een sociale sportontmoetingsplaats is wel een vereiste. Is een absolute must. Als de club zich verder wil ontwikkelen. En dat willen wij en dat willen onze leden! De bezoekers van een sociale sportontmoetingsplaats hebben een sportieve inslag en verwachten een sportieve omgeving. Een omgeving wat de rolsport uitademt. Een omgeving waar de sportfoto's, de sportbekers weer zichtbaar zijn. Alleen in een dergelijke omgeving zullen onze bezoekers zich thuis voelen. En dat willen wij met onze leden en onze gasten wanneer het outdoorseizoen in de maand april 2016 weer gaat starten.

De Kerstboodschap is duidelijk. Jeugd en een eigen home.


5 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017