Zoeken
  • Door: Communicatie Commissie

Campagne Héél Den Haag beweegt

Sporten zorgt ervoor dat je je goed voelt. Je wordt fit en krijgt meer energie. Los daarvan is sporten ook gewoon leuk! Zeker bij E.H.R.C. Marathon in teamverband. Outdoor of Indoor. Sport geeft je passie en plezier. Heb je nog meer redenen nodig om te starten? Wil je aan de slag met je goede voornemens? Dan moet je wel eerst weten welke sport het beste bij je past. En waar je die sport bij jou in de buurt kunt doen! Voor alle Hagenaars die aan de slag willen met sport is er een website ontwikkeld (www.heeldenhaagsport.nl)

Campagne ‘Sport zit in iedereen’

Onder het motto ‘Sport zit in iedereen’ voert de gemeente de komende zeven maanden campagne om meer Hagenaars aan het sporten en bewegen te krijgen. Ruim 30% van de Hagenaars sport weinig tot niet en bijna de helft sport met onvoldoende regelmaat. De campagne heeft als doel dat dagelijks bewegen en regelmatig sporten een vanzelfsprekendheid wordt voor álle Hagenaars.

De komende maanden kom je de campagne overal tegen. In de hele stad zichtbaar via buitenreclame zoals een speciale tram, busreclame en driehoeksborden, en online via social media en advertenties op diverse websites. Ook is het speciale promotieteam op verschillende evenementen en op drukke plekken zoals winkelcentra aanwezig om Hagenaars te motiveren om te starten met sporten.

Naast een brede publiekscampagne richt de campagne zich specifiek op vier doelgroepen die het minst sporten (vrouwen vanaf 25 jaar, mensen met een beperking, senioren en niet-westerse migranten).

In de campagne trekken de gemeente Den Haag en Haagse sportaanbieders samen op om het sportaanbod op een aantrekkelijke en laagdrempelige manier onder de aandacht te brengen van niet-sporters.

Beweegaanbieder E.H.R.C. Marathon


3 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017