Zoeken
  • Door: Sportmaterialem Commissie

Je gebit een kostbaar bezit!

Rolhockey is een contactsport. Je gebit is een kostbaar bezit. Een ongecontroleerde actie van je tegenstander, verkeerd vallen of niet opletten kunnen gevolgen hebben voor je gebit. Een gebitsbeschermer biedt bescherming voor je tanden, mond en lippen. In andere takken van sport is het dragen van een gebitsbeschermer inmiddels verplicht gesteld. Heb jij daar al eens over nagedacht of ben je al zo verstandig geweest?

Advisering

In de tijd dat ons lid Tiago Braga géén rolhockey speelt is hij één van de tandartsen in de tandartspraktijk Ivory & Ivory te Utrecht. Hij is voor de leden beschikbaar om een goed advies te verstrekken over het dragen van een gebitsbeschermer tijdens de trainingen en wedstrijden van onze vereniging. Wil je van dit aanbod gebruiken? Geef het aan via het mailadres secretaris@ehrcmarathon.com. Een afspraak tijdens een trainingsavond is zo gemaakt.

Tandarts Drs. Tiago Braga adviseert leden van zijn vereniging E.H.R.C. Marathon


49 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017