Zoeken
  • Door: Sponsor Commissie

Wie wordt de winnaar van de IPad Mini?

Begin van het jaar organiseerde de vereniging in samenwerking met Clubkit b.v. de drie maanden durende online sponsor actie "Digitale rolhockeyballen te koop!". Het werd een groot succes. Het leverde de vereniging een mooi bedrag op waaruit het nieuwe wedstrijdregistratiebord is aangeschaft.

Er werden door particulieren en bedrijven maar liefst driehonderd digitale rolhockeyballen gekocht. En deze sponsoren maken nu kan op de IPad Mini want het is weer zo ver. Eens in het half jaar deelt Clubkit een IPad Mini uit over alle mensen die een sponsorbal hebben gedoneerd in een van de vele sponsorballenactie van het afgelopen half jaar. Wie wordt het deze keer en wint de prachtige IPad Mini? Eind December wordt de IPad Mini uitgereikt tussen alle sponsors.

Komt deze IPad Mini in het bezit van één van onze deelnemers aan de sponsoractie "Digitale rolhockeyballen te koop?"


3 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017