top of page
Zoeken
  • Door: Dagelijks Bestuur

Aandacht voor onze vrijwilligers

Het is goed dat er een Nationale Vrijwilligersdag is. Maandag 7 december 2015 was de vrijwilligersdag. De Nederlandse samenleving drijft op vrijwilligers. Overal zijn mensen actief om onze samenleving beter, rijker te maken. Dat geldt ook voor de Nederlandse sport, met ruim één miljoen mensen die heel regelmatig de handen uit de mouwen steken voor hun sportclub. Ze zijn bestuurder, trainer, coach, teambegeleider, commissielid, wedstrijdtafel functionaris, clubscheidsrechter of helpen spontaan bij de clubevenementen. Die vrijwilligers vormen het fundament van de Nederlandse sport. Zonder twijfel. Veel andere landen kijken jaloers naar hoe wij in Nederland de unieke sportinfrastructuur hebben georganiseerd. Daar mogen we heel trots op zijn. Door al die vrijwilligers is het absorptievermogen van de Nederlandse sport groot. In tijden van (financiële) tegenspoed, zijn er altijd wel weer mensen te vinden die iets willen doen voor hun 'cluppie'. Dus de Nationale Vrijwilligersdag om al die mensen te eren en te danken voor hun bijdrage aan een betere samenleving. Laten we heel zuinig zijn op al die ‘extra handen’. Vaak willen deze mensen niets weten van deze aandacht. ‘Ik doe het omdat ik vind dat het moet en omdat het leuk is’, hoor je dan. Dat kan zo zijn, maar laten we daar dan één keer per jaar een mooie uitzondering op maken.


2 weergaven0 opmerkingen

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017 

bottom of page