Zoeken
  • Door: Communicatie Commissie

Haags rolhockey leeft weer

Dat een kampioenschap zoveel te weeg kan brengen waren we al niet meer gewend. Het is tenslotte alweer twaalf jaar geleden dat ons seniorenteam kampioen werd. De felicitaties stromen van alle kanten digitaal binnen, de Haagse media geeft veel aandacht aan de bereikte mijlpaal.

De stadsdeel directeur, ouders, de wethouder, sponsoren, sportambtenaren, adviesraad voor sport, collega bestuurders van Haagse sportverenigingen, noc*nsf, journalisten, Nederlandse rolschaatsverenigingen, oud internationals, oud leden, sportadviseurs, leden maar door de digitale wereld begrijpt het buitenland ook dat er in Nederland een nieuwe kampioen is. Dit is mooi om mee te maken.

Ja, we beginnen weer op rolhockeygebied in Den Haag te leven. De rolhockeyomgeving van de al oude E.H.R.C. Marathon (sinds 1947...) begint te borrelen. Een goede stimulans voor de komende weken wanneer we de jaarplannen gaan beoordelen en samenvoegen tot een algemeen jaarplan 2016. We hebben nu al zin in het nieuwe seizoen. Maar nu eerst genieten van het huidige succes...


3 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017