Zoeken
  • Door: Accommodatie Commissie

Gemeente Den Haag zorgt voor een topsportklimaat

We zijn de gemeente Den Haag dankbaar voor hun steun. Zij hebben het mogelijk gemaakt dat ons team 24 uur voordat het eerste signaal in Zuid Limburg klonk, op weg naar een mogelijk kampioenschap, een extra training kon afwerken. Niet in de vertrouwde sporthal Oranjeplein maar in een andere Haagse sporthal waar de sportvloer bijna gelijk is aan de sportvloer van de Limburgse Brunnahal op zondag 29 november 2015. De zaterdag training stond dan ook in het teken van het kiezen van de juiste wielsoorten. Dank je wel gemeente Den Haag voor het creeren van dit topsportklimaat.

De keuze voor de juiste wielsoorten is belangrijk

in het hedendaagse rolhockey


5 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017