top of page
Zoeken
  • Door: Technische Commissie Rolhockey

1947, 1951, 1956, 1964, 2002, 2003 en dan nu... 2015!

Soms zijn cadeaut-jes zo fijn. Zeker in december, de maand van het terugdenken. Een jaar van hard werken met de vele vrijwilligers die bezig zijn om de club met die rijke historie (sinds 1947...!) weer te laten groeien. Twee stapjes vooruit. Eén stapje achteruit. En dan komt er een onverwacht cadeau-tje.

Ons vlaggenschip van de vereniging had op zondag 29 november 2015 in Zuid Limburg een cadeau-tje voor ons. Na een super spannende competitie 2015 werden WE als club in de allerlaatste speelronde Nederlands- en BeNeLux kampioen. Dit kan alleen maar stimulerend werken. Voor één ieder die het Haagse rolhockey een warm hart toedraagt.

Gouden letters

De club was ver weg gezakt maar bezat wel een talentvol jeugdteam die de moeite waard was om de gewenste aandacht te geven. Het werd een lange weg voor het team en de laatste jaren begon er iets te bloeien. De afgelopen twee jaar werd het team al de runner-up en verloor het in de laatste fasen van de competities het landskampioenschap. Dit jaar werd het weer spannend. Een doldwaze competitie waar iedereen van elkaar wist te winnen. Geen enkel wedstrijdresultaat was van te voren bekend. Tot de laatste speelronde in Zuid Limburg, Brunssum. Zondag 29 november 2015 gaat de boeken in met de gouden letters: "Na twaalf jaar is E.H.R.C. Marathon weer Nederlands kampioen rolhockey".

Landskampioen 2015. Staande van links naar rechts: Ton Meijer (trainer-coach), José Raposo (teammanager), Tiago Braga, Joao Pinto, Daniel Franken, Richard Willemsen, Randy van Dongen en Frans Huntink (trainer-coach). Zittend van links naar rechts: Huey Verbeek, Joao Pereira, Oriol Rocabruna, Wim Meijer en Joran Hartkamp.

Foto: Elisa Braga


42 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017 

bottom of page