Zoeken
  • Door: Technische Commissie Rolhockey

Den Haag eert haar kampioenen

Maandagavond 25 januari pakte gastheer de heer R. (Rabin) Baldewsingh, wethouder van Sociale zaken, Werkgelegenheid, Wijkaanpak en Sport flink uit met het Haags Sportgala. Op deze wijze stond de stad Den Haag stil bij haar kampioenen. Ons seniorenteam (Nederlands- en BeNeLux kampioen) en ons veteranenteam (Europees clubkampioen veteranen 50+) maakten deel uit van het fraaie gezelschap in het fraaie Grand Hotel Amrath Kurhaus The Hague.

Tijdens dit jaarlijkse feest, dat georganiseerd wordt door afdeling Sportsupport van de gemeente, Den Haag Topsport en PROOOST werden ook prijzen uitgedeeld. Dit jaar werden de Haagse sportprijzen uitgereikt door onder meer voetballer Tim Krul en handbalster Sanne van Olphen.

Winnaars Korfbalster Celeste Split sleepte de prijs Haagse Sportvrouw van 2015 in de wacht. Honkballer Berry van Driel was de mannelijke winnaar. Het beachvolleybalduo Reinder Nummerdor en Christiaan Varenhorst zijn verkozen tot Haagse sportploeg 2015. Zij kwamen afgelopen zomer tot de finale van het WK beachvolleybal in Den Haag. De judoka Simeon Catharina is benoemd tot Haags sporttalent van het jaar en zijn coach Vincent Krijgsman tot Haagse sportcoach van het jaar. De Haagse oevreprijs ging naar oud-kunstschaatser Joan Haanappel.

================== eerdere berichten over dit onderwerp ==============================

Aanstaande maandag 25 januari 2016 zijn tijdens het Haags sportgala ons senioren- en veteranenteam de gasten van de heer R. (Rabin) Baldewsingh,wethouder van Sociale zaken, Werkgelegenheid, Wijkaanpak en Sport. Het gala gaat plaats vinden in Grand Hotel Amrath Kurhaus The Hague.

Tijdens deze avond worden onze senioren en veteranen, samen met alle andere Haagse kampioenen, feestelijk gehuldigd. Naast de huldiging van de Haagse Kampioenen worden er ook de topsportprijzen uitgereikt aan de Haagse sportman, -vrouw, -ploeg, -coach en talent van het jaar 2015.

Programma

Het programma op 25 januari 2016 ziet er als volgt uit:

18.45 - 19.00 uur: ontvangst

19.00 - 19.30 uur: huldiging kampioenen

19.30 - 20.00 uur: inloop ceremonie

20.00 - 21.30 uur: Haags Sportgala 2015

21.30 - 23.00 uur: afterparty

================== eerdere berichten over dit onderwerp ==============================

De inschrijfdatum van het jaarlijkse Haags Sportgala gaat sluiten. De kampioenen van andere sporten zijn al lang bekend. Niet die van van de rolhockeyers. "Oké, we kunnen wachten tot en met Eindhoven" vertelde één van de organisatoren streng. Maar in Eindhoven lukte het niet. De laatste kans in Brunssum. Een kwartier nadat onze aanvoerder de kampioensschaal in ontvangst kon nemen werd er al gebeld. "En?" klonk het. "Het is gelukt" konden we zeggen. "Haal je smoking maar uit de kast" waren de laatste woorden van de organisator. De stad heeft er een landskampioen bij. De rolhockeyers van E.H.R.C. Marathon!

Haags Sportgala

De stad Den Haag zet haar sporters in het zonnetje tijdens hét sportfeest van het jaar! De beste topsporters en kampioenen staan samen op één podium . Het Haags Sportgala is een avond voor genodigden die bol staat van sport, entertainment en trots. Een feest waar sportverenigingen, topsport, politiek en het bedrijfsleven elkaar ontmoeten. Het Haags Sportgala 2015 is op maandagavond 25 januari 2016. De afdeling Sportsupport van de gemeente Den Haag, Den Haag Topsport en PROOOST organiseren samen dit sportfeest.

Veteranenteam

Niet alleen ons seniorenteam is uitgenodigd. Ook ons veteranenteam leverde op hun niveau het afgelopen jaar een hele goede prestatie door in haar categorie 50+ het Europees kampioenschap voor clubteams te behalen. Dit vond in de maand juni plaats en de plaats Paco de Arcos was in het toprolhockeyland Portugal het decor van deze verrassende einduitslag.

De Haagse sportkampioenen bijeen in Grand Hotel Amrath Kurhaus The Hague.


8 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017