Zoeken
  • Door: Dagelijks Bestuur

Onze sportvereniging in de wijk

E.H.R.C. Marathon is een maatschappelijk betrokken sportvereniging en de gemeentelijke ambitie is om het sportklimaat in de stad te verbeteren. Zo ook in stadsdeel Escamp waar onze outdoor accommodatie is gelegen. Wijken die tegen het Zuiderpark aanliggen zijn de wijken Moerwijk en Rustenburg-Oostbroek.

In alle wijken van de stad en dus ook in deze twee wijken worden lokale netwerken opgezet bestaande uit partijen die een bijdrage leveren aan sport in de omgeving. E.H.R.C. Marathon is gevraagd om één van de partners te zijn. Met de betrokken partijen wordt gezamenlijk besloten wat er in de wijken nodig is om iedereen aan het sporten te krijgen.

Beweegaanbod rolhockey

De bijeenkomsten die zijn opgezet om tot de lokale netwerken te komen bestaan uit het delen van kennis, afstemming van aanbod, bespreken van kansen, creeren van nieuw aanbod en het benoemen/uitvoeren van concrete acties. Tja, en dan heeft onze vereniging natuurlijk een geweldig beweegaanbod. Rolschaatsen! En dan maken we het nog leuker. Gaan we met een bal en stick het spel rolhockey spelen. Hoe leuk is dat!

Informatie

Wil je iets meer weten over de lokale netwerken en de rol van onze vereniging. Mail je vraag/opmerking naar secretaris@ehrcmarathon.com.

De wijk Moerwijk binnen het rode kader. Aan de bovenkant sluitend aan het Zuiderpark.


3 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017