top of page
Zoeken
  • Door: Technische Commissie Rolhockey

N.R.B. Cupfinals 2016 naar Den Haag

Het tijdstip van aanvraag (nog géén vier weken voor aanvang) is een logische hindernis gebleken die niet door onze vereniging en de verhuurder kon worden genomen. Sporthal Oranjeplein is een populaire verhuursporthal en tevens de enige gemeentelijke sporthal waar rolhockey kan worden gespeeld.

Opvolger

Het Brabantse Valkenswaard heeft meer huurmogelijkheden op korte termijn en is ingesprongen waardoor de NRB Cupfinals 2015 als nog kunnen gaan plaatsvinden op zondag 13 december. Binnenkort volgt er door de organisator meer info over dit evenement.

Suggestie

Om de NRB Cupfinals meer statuur te geven heeft onze vereniging voorgesteld om het evenement in het vervolg op een vast moment in het jaar te laten plaats vinden. Aansluitend op de Nederlandse competitie, de eerste zondag na "Sinterklaas" op een jaarlijks

roulerende speellocatie.

NRB Cupfinal 2016

Doordat Den Haag op korte termijn de NRB Cupfinals niet heeft kunnen "huisvesten" wordt het recht van 2015 meegenomen naar 2016. Onze vereniging is dan de gastheer van de NRB Cupfinals 2016 op zondag 11 december 2016 in sporthal Oranjeplein.

Thema

De NRB Cupfinals 2016 op zondag 11 december 2016 krijgt dan ook het thema "Farewell Oranjeplein", de sporthal waar de vereniging de afgelopen 20 jaar overdekt te gast is geweest. Vanaf januari 2017 gaan we overdekt hockeyen in de sportcampus Zuiderpark, 100 meter van onze outdoor accommodatie gelegen.

======================= eerdere berichten over dit onderwerp ==================

Een kleine vier weken voor aanvang van de N.R.B. Cupfinals 2015 heeft onze vereniging van de sectie rolhockey Nederlandse Rollersports Bond het verzoek gekregen om op zondag 13 december aanstaande de gastheer van dit jaarlijkse evenement te willen zijn.

De gemeente Den Haag bezit momenteel sporthal Oranjeplein als gemeentelijke sporthal waar de rolhockeysport kan plaatsvinden. Vanaf januari 2017 zal Sportcampus Zuiderpark het onderdak gaan bieden voor de (internationale) rolhockeyevenementen.

Task force

Ondanks de korte voorbereidingstijd ziet onze vereniging mogelijkheden om dit evenement in Den Haag te laten plaatsvinden en is er sinds vanmorgen een zogenaamde "task force" ingericht. Voorzitter Fresco: "We hadden dit verzoek graag eerder ontvangen daar sporthal Oranjeplein een populaire sporthal is en met name gedurende de wintermaanden volledig is verhuurd. Organisatorisch heb ik er wel alle vertrouwen in, want dat hebben onze vrijwilligers gedurende het afgelopen outdoor seizoen wel laten zien".

Loting

Op maandagavond 16 november jongstleden heeft in Sportcentrum De Kreek te Kerkdriel, in de aanwezigheid van de deelnemende verenigingen, de loting voor de halve finale van de N.R.B. Cupfinals editie 2015 plaatsgevonden. Het resultaat is dat ons seniorenteam in deze ronde is gekoppeld aan V.R.C. uit Valkenswaard en bij een overwinning speelt het team op dezelfde dag tegen de winnaar van de andere halve finale, De Lichtstad - ZRC/Brunnsum.

De N.R.B. Cupfinals na vele jaren weer in Den Haag.


3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017 

bottom of page