Zoeken
  • Door: Accommodatie Commissie

Overbuur BVO ADO ook nieuwbouw

Dat de bouwactiviteiten voor Campus Zuiderpark in volle gang zijn merken we dagelijks maar ook op de accommodatie van onze overbuur "De Aftrap" komen steeds meer stoere mannen met helmen. "De aftrap" is het jeugdonderkomen van de betaald voetbal organisatie ADO, de jeugdopleiding.

Vrijdag 6 november verzorgde wethouder Rabin Baldewsingh de officiele start van de montage van de staalconstructie. Een paar weken geleden zijn de aannemers gestart met de realisatie van twee nieuwe gebouwen waar de jeugdopleiding vanaf het voorjaar 2016 weer gevestigd zal zijn.

Resultaat in het voorjaar 2016


5 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017