Zoeken
  • Door: Dagelijks Bestuur

Leden kiezen unaniem nieuwe penningmeester

Tijdens de Algemene Leden Vergadering hebben de leden van de vereniging unaniem gekozen voor een kandidaat penningmeester. Voorzitter Beer Fresco had al enige tijd de functie penningmeester onder zich. Doch een dergelijke dubbelrol is te veel voor één persoon bij een ambitieuze sportvereniging als die van ons. Vanaf de datum 31 januari 2016 is Manuel Domingos (48) de nieuwe penningmeester van onze vereniging en is hiermede tevens Dagelijks Bestuurslid.

Manuel is zeker géén onbekende in de Haagse rolschaatswereld. Al jaren lang is hij betrokken bij diverse rolhockeyinitiatieven en het Dagelijks Bestuur is dan ook héél blij met het toetreden van Manuel die behalve zijn sportkennis ook zijn financiele kwaliteiten ten dienste van de vereniging gaat stellen. Door zelf ook nog steeds als rolhockey speler actief te zijn staat hij met beide benen midden in de (internationale) rolhockeywereld. Manuel is gekozen voor een termijn van 2 jaar.

Dagelijks Bestuur

Door de toetreding van Manuel bestaat het Dagelijks Bestuur van de vereniging weer uit het gewenste aantal personen van drie. Voorzitter Beer Fresco (voorzitter@ehrcmarathon.com), secretaris Ger Huntink (secretaris@ehrcmarathon.com) en penningmeester Manuel Domingos (penningmeester@ehrcmarathon.com).


22 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017