Zoeken
  • Door: Communicatie Commissie

Onze senioren willen landskampioenschap

Medekoploper Kon. Modern S.C.W. en hekkensluiter ZRC/Brunssum werden afgelopen zondag thuis op rolschaatsbaan Zuiderpark met respectievelijk 2-1 en 7-1 verslagen en hierdoor staat ons seniorenteam op de eerste plaats van de Nederlandse competitie.

Pas in de maand november spelen de senioren hun laatste twee speelronden en dan zal blijken of de Hagenaars de kampioensschaal in ontvangst kunnen nemen. Tot die tijd krijgt het team de gelegenheid om deel te gaan nemen aan buitenlandse toernooien.

Onder toeziend oog van de goed leidende scheidsrechter Manuel Domingos sticht E.H.R.C. Marathon gevaar voor het doel van ZRC/Brunssum. Foto: B.Fresco-Berkel en Rodenrijs

=============================== eerdere berichten over dit onderwerp ========= =========

En wat voor een outdoor evenement! We pakken echt echt uit tijdens de laatste verenigingsactiviteit van dit jaar op rolschaatsbaan Zuiderpark. Jeugdrolhockey, rolhockey op het hoogste nationale niveau en na vele vele jaren weer kunstrijdemo's. We hopen dat er véél rolschaatsliefhebbers op het evenement "Herfstwedstrijden" afkomen.

Dagprogramma

11.00 uur Jeugdrolhockey

12.30 uur Rolschaatsbaan vrij voor warming up beide teams van de 13.00 uur wedstrijd

13.00 uur E.H.R.C. Marathon - Kon. Modern S.C.W.

14.30 uur Het spel "Wieltjes werpen"

14.45 uur Kon. Modern S.C.W. – ZRC/Brunssum

16.00 uur Kunstrijden Rolling '90

16.30 uur E.H.R.C. Marathon – ZRC/Brunssum

Toegang: Gratis.

Drukte Vanwege de start van het indoorseizoen zal aanstaande zondag het laatste outdoorevenement van het seizoen in het Zuiderpark worden georganiseerd. Dit feit zal meerdere sportliefhebbers naar het Zuiderpark trekken en het verzoek is dan ook om met de fiets naar de rolschaatsbaan te komen. Autoparkeren kan in de naast de Moerweg gelegen woonwijk of op het parkeerterrein van zwembad Zuiderpark.

=============================== eerdere berichten over dit onderwerp ==============================

Zondag 27 september. Het is dan dik herfst. Oeff... wat een mooie verandering van het park. De bladeren verkleuren. Het wordt al wat kouder. Maak een lekkere wandeling door het park en bezoek één of meerdere rolhockeywedstrijden. Misschien de sjaal alweer om en de muts alweer op. Een schraal waterig zonnetje. Heerlijk, het is herfst! Het laatste E.H.R.C. Marathon outdoor evenement van het jaar 2015. Het zijn de zogenaamde herfstwedstrijden.

Dus kom langs. Ontmoet andere sportliefhebbers. Maak een praatje en beleef één of meerdere rolhockeywedstrijden van ons seniorenteam. We starten de dag met jeugdwedstrijden. Ook altijd leuk en ze vinden het natuurlijk prachtig als je ze komt aanmoedigen.

Spel

En we spelen ook weer het spel "Wieltjes werpen", om 14.15 uur zal deze starten. Maar eerst moet "de doos" zijn uitverkocht. De opbrengst van deze spelronde gaat naar een goed verenigingsdoel.

Dagprogramma

11.00 uur Jeugdrolhockey 12.30 uur Rolschaatsbaan vrij voor warming up beide teams van de 13.00 uur wedstrijd 13.00 uur E.H.R.C. Marathon - Kon. Modern S.C.W.

14.15 uur Spel "Wieltje werpen"

14.45 uur Kon. Modern S.C.W. – ZRC/Brunssum 16.30 uur E.H.R.C. Marathon – ZRC/Brunssum

Toegang: Gratis

#sportiefnieuws #sportiefnieuws

12 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017