Zoeken
  • Materialen Commissie

Clubwinter bestelling rolhockeymateriaal

We hebben een actieve materialencommissie. Zij beheren al het clubmateriaal en zorgen ervoor dat de clubeigendommen in een goede conditie blijven. Eén van de commissie activiteiten is het de leden aanbieden van een collectief bestelmogelijkheid van rolhockeymateriaal. Er zijn twee momenten in het jaar. Voor aanvang van het zomer (outdoor) seizoen en voor aanvang van het winter (indoor) seizoen.

Winterbestelling

Vanaf 7 oktober start het indoorseizoen. De vereniging "verdwijnt" dan in de sporthallen Oranjeplein en Hogeveld. Tot deze datum zal de Materialen Commissie van de vereniging de orders verzamelen en namens de leden een collectieve bestelling verzorgen. Ditmaal dus de winterbestelling.

Leverancierskeuze

De vereniging E.H.R.C. Marathon heeft géén commerciele relatie met de hieronderstaande leverancier voor nieuw materiaal en haar leden zijn vrij met de leverancierskeuze. Wel heeft de vereniging het belang dat haar leden een goed advies kunnen krijgen en dat zij uiteindelijk kwalitatieve en veilige materialen gebruiken. De genoemde leverancier voldoet ruim aan deze kwalificatie.

Clubkleuren

De leden zijn vrij bij de kleurkeuze van de beschermingsmaterialen en rolhockeyschoenen doch

de kleur zwart geniet de voorkeur. Terwijl kledingstukken met de clubkleuren blauw en/of wit een niet verplichte voorkeur genieten.

Informatie

De leverancier Hockeymania levert de rolhockeymaterialen aan onze leden. Er is een goede website beschikbaar waar jezelf goed kan orienteren over de mogelijkheden. Webadres: http://www.hockeymania.es/

Informatie over te bestellen materiaal is ook te verkrijgen bij onze Materialen Commissie. Stuur een mail (materiaal@ehrcmarathon.com) en je krijgt per direct een advies. Webitem Sportmaterialen op onze clubwebsite (http://www.ehrcmarathon.nl/#!sportmaterialen/c19ls) geeft ook aandacht aan rolhockeymateriaal.

Opgave winterbestelling

Dus tot 7 oktober 2015 is het mogelijk om een bestelling op te geven. Het mailadres materiaal@ehrcmarathon.com is hiervoor te gebruiken.

#organisatienieuws #organisatienieuws

3 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017