top of page
Zoeken
  • Door: Technische Commissie Rolhockey

29 september laatste keer outdoortrim-rolhockey

Komende dinsdag 29 september is voor de laatste keer een outdoor training voor de trim-rolhockeyers op rolschaatsbaan Zuiderpark. Vanaf woensdag 7 oktober verplaatst "het circus" zich naar sporthal Oranjeplein (19.30 uur - 20.30 uur).

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° eerdere berichten over dit onderwerp °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

.. en na de training even bij komen. Op het terras voor het Paviljoen. Even bij kletsen en dan de groet "tot volgende week". Meemaken? Dat kan. Dinsdag 15 september starten ze om 19.00 uur. Info? Een mail contactpersoon Mieke via trim@ehrcmarathon.com is voldoende. Materiaal nodig? José staat voor je klaar. Even van te voren mailen via materiaal@ehrcmarahon.com

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° eerdere berichten over dit onderwerp °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Doe net als Ivo ... en als Peter, Sylvia, Fons, Liesbeth, Rob, Mieke, Miquel, Rachel, Loick, Annely, Carlos, Irene, Maike, Tanya en... Jij ? Dinsdag 18 augustus, 19.00 uur starten we weer.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° eerdere berichten over dit onderwerp °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Frans coordineert de trainers, bij José kan je terecht voor leenmateriaal en Mieke is de contactpersoon van het trim-rolhockey bij E.H.R.C. Marathon. Iedere dinsdag, rolschaatsbaan Zuiderpark, 19.00 uur - 20.00 uur. Na afloop nog even op het terras bijkomen en kijken naar de seniorentraining. Zin in? Mail Mieke (trim@ehrcmarathon.com) en tot volgende week dinsdag, 11 augustus.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° eerdere berichten over dit onderwerp °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Vertrouwde Oude gezichten gaan met vakantie, oude gezichten komen terug van met vakantie. Tel daar de nieuwe gezichten met een knipkaart erbij op en er ontstaat een heerlijke sportieve groep groep sporters. Dinsdag 4 augustus weer een mogelijkheid. Onze penningmeester zit dan klaar met zijn koffertje met knipkaarten. Tot dan!

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° eerdere berichten over dit onderwerp °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Met de zomerse omstandigheden is het heerlijk om te sporten op rolschaatsbaan Zuiderpark. Na afloop natuurlijk iets drinken op het terras en bijkomen van de gezonde inspanningen. De zomeravond trim-rolhockey trainingen voor volwassenen. Een keer proberen? Of na vele jaren weer eens proberen? Dat kan!

Vanaf dinsdag 7 juli tot en met 15 september (10 weken) zijn er trim-rolhockey zomeravond trainingen met de mogelijkheid van een "zesknipjes" kaart. De eerste zomer trim-rolhockey knipkaarten zijn aangeschaft. Leuk! Nieuwe gezichten tussen vertrouwde gezichten. En bovenal véél sportplezier.

Het is in aantal een mooie groep sportievelingen. We moeten een maximum vast stellen anders raakt de sportvloer overvol en krijgen de sporters niet voldoende aandacht. Dat maximum is nog niet bereikt maar het gaat wel snel. Dus...

Aanmelden en aanschaf knipkaart via het mailadres trim@ehrcmarathon.com

Materiaal nodig? Mail dan naar materiaal@ehrcmarathon.com. José Raposo (Sportmaterialen Commissie) heeft voor jullie een mooi bruikleen aanbod.

=========================== eerdere berichten over dit onderwerp==================

Doe méé, trim-rolhockey voor volwassenen is oké!

Heb je zin om na vele, vele jaren hét de komende periode weer eens te proberen? Kan je hét nog? Hoe ging hét ook alweer? Je schaatsen staan nog steeds op die plek, te wachten voor hét moment ooit. Dat is nu aangebroken! Nu kan hét!

Nog nooit gedaan. Ik wil hét wel eens proberen. Ik heb rolschaatsen maar de rest niet. Kan ik dat in bruikleen krijgen? Wat gaaf. Ik ga meedoen!

Koop je zomer trim-rolhockey knipkaart! Voor slechts 21,= euro kan je maar liefst zes keer mee doen aan de zomer trim-rolhockey trainingen. Op dinsdagen van 19.00 – 20.00 uur onder leiding van enthousiaste begeleiders. Rolschaatsbaan Zuiderpark. Je zomer trim-rolhockey knipkaart is tien weken geldig. In de periode van 7 juli 2015 tot en met 8 september 2015 kan je de zes “knipjes” gebruiken voor het beweegaanbod trim-rolhockey voor volwassenen.

Aanmelden en aanschaf knipkaart via het mailadres trim@ehrcmarathon.com

#sportiefnieuws

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017 

bottom of page