Zoeken
  • Door: Dagelijks Bestuur

Samenwerking met ADO DEN HAAG

De orienterende gesprekken hebben aanleiding gegeven tot een daadwerkelijke invulling van het jeugdbeweegaanbod 12-16 jaar. Binnen onze vereniging de laatste jeugdgroep met de naam "Grizzly beren".

Onze vereniging heeft plaats voor jeugd binnen deze leeftijdsgroep n onder leiding van ons lid Nicci Algera worden er initiatieven ontwikkeld om deze jeugdgroep daadwerkelijk te gaan uitbreiden.

=============================== eerdere berichten over dit onderwerp===========================

De betaald voetbal organisatie ADO Den Haag is een sportclub en heeft een traditionele relatie met het Zuiderpark door haar voetbalstadion en de jeugdopleiding recht tegenover onze thuisaccommodatie. Het voetbalstadion is inmiddels verplaatst naar de rand van de stad en de jeugdopleiding van ADO Den Haag krijgt op de huidige locatie in het Zuiderpark nieuwe huisvesting.

ADO Den Haag verricht al vele jaren een ruim aanbod aan sociaal maatschappelijke activiteiten en laat daarmee zien midden in de samenleving te staan. Om deze activiteiten goed te borgen, is in 2011 een aparte stichting opgericht: ADO Den Haag in de Maatschappij. Deze stichting wil met de aantrekkingskracht en het bindend vermogen van ADO Den Haag organisaties ondersteunen bij het realiseren van hun doelen op het gebied van de bevordering van gezondheid, participatie en educatie bij de inwoners van de regio Haaglanden.

Als "goede buur" gaan ADO Den Haag en E.H.R.C. Marathon nu met elkaar in gesprek om te onderzoeken of het beweegaanbod voetbal en het beweegaanbod rolhockey in projecten met elkaar kunnen gaan samenwerken.

Het vlaggenschip van de betaald voetbal organisatie ADO Den Haag is uit het Zuiderpark verdwenen maar van toepassing is: "Uit het oog, maar niet uit het hart".

#organisatienieuws #organisatienieuws

5 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017