Zoeken
  • Door: Activiteiten Commissie

Breaking 3vs3 news: "Voor de agenda, zaterdag 26 augustus 2017"

Alle informatie over de Marathon 3vs3 Knock-out 2016 vind je via het speciale webitem op de keuzebalk van deze homepage. Maar er zijn natuurlijk ook 3vs3 nieuwtjes. Die vind je bij dit artikel welke regelmatig van een update wordt voorzien.

Laatste nieuws: Voor de agenda, zaterdag 26 augustus 2017

The day after... Het werd een mooie sportdag. Voor jong en oud. Van passief tot actief. Van lokaal tot landelijk en internationaal. Ontmoetingen naast en op de rolschaatsbaan. Emotie, een lach en een traan. We gaan nu even nagenieten. Blijf ons volgen via social media en onze clubwebsite. E.H.R.C. Marathon 2.0. We zijn op de goede weg... Ja, schrijf maar op/tik maar in. Zaterdag 26 augustus 2017. De volgende editie. Echt wel...

Laatste nieuws: Het is zover, we gaan starten

Na een stevige voorbereiding worden nu de bekende "puntjes op de i" gezet. Nu kunnen we alleen nog maar ons best doen om een goed gastheer te zijn. We hebben het gevoel dat het gaat lukken. We hebben plezier gehad tijdens de voorbereiding. Nu de dag zelf nog. We hebben er zin in!

Nog zeven dagen

Terwijl Nederland bijna in een hitte golf terecht kwam wordt er achter de 3vs3 schermen keihard gewerkt. De sportvloer van rolschaatsbaan Zuiderpark wordt vernieuwd, de Funny Bird Tickets zijn uitverkocht, het wedstrijdschema wordt gepresenteerd. Kortom. Organisatorische hectiek genoeg.

Voor de fans Funny tickets te koop (inmiddels uitverkocht)

De sporters hebben inmiddels de deelname tickets besteld en kunnen hierdoor deelnemen aan het evenement. Voor de partners, vrienden, vriendinnen, ouders, buren die naar jou komen kijken hebben we een mooi aanbod. De zogenaamde Regular Funny Bird ticket.

Met deze ticket verkrijg je het volgende: - een toegang slip voor Midgetgolf Zuiderpark (50 m. vanaf de rolschaatsbaan) tussen 11.00 en 15.00 uur;

- een wieltje slip voor twee wieltjes voor het spel Wieltje werpen (16.45 uur);

- een drankje slip voor de Bubbels (vanaf 17.00 uur);

- een drankje slip voor de Bbq (vanaf 17.30 uur tot 20.30 uur);

- een bbq slip voor de Bbq (tussen 17.30 uur tot 20.30 uur).

Funny Bird tickets zijn de komende dagen (tot en met vrijdag 26 augustus) voor 15,=( volwassenen) en 10,= (jeugd tot en met 12 jaar) per ticket te bestellen. Vóór 26 augustus maak je het totaalbedrag van je ticket(s) over via het IBAN nummer NL41 INGB 0000 434 715 van de ING Bank t.n.v. penningmeester E.H.R.C. Marathon o.v.v. de naam van je "3vs3 held" en je eigen naam en na betaling liggen je Funny Bird ticket(s) dan zaterdag 3 september op je te wachten bij de infodesk.

De Funny Bird zijn gelimiteerd en kunnen dus net als de deelname tickets uitverkocht raken.

Mooi resultaat loting

Ruim 2,5 week voordat de eerste 3vs3 bal gaat rollen heeft de loting van de ingeschreven teams voor de categorien Elité en Fanatics plaats gevonden. De loting heeft een mooie indeling gemaakt waardoor de spectaculaire 3vs3 wedstrijden nog spectaculairder gaan worden.

Loting

Over enkele weken neem je deel aan de Marathon Knock-out 2016. Hoe leuk is dat. Snel, kort, flitsend, plezier. Dat zijn de kernwoorden voor je komende 3vs3 wedstrijden. Het programma wordt de komende week bekend gemaakt. We starten rond negen uur in de ochtend en twaalf uur later staan de finales van de vier categorieën gepland. En voor de categorieën Elité en Oldies moeten we echt gaan loten want die spelen vanuit twee poules. De categorieën Fanatics en Future spelen in competitievorm. De loting gaat op woensdag 17 augustus plaats vinden. Het is openbaar en je bent welkom!

Speciale trainingen

Het 3vs3 hockey is leuk om te spelen. Korte, explosieve wedstrijden, een andere tactiek en een andere techniek zijn dan aan de orde. We hebben daarom twee speciale 3vs3 trainingen op de nieuwe sportvloer van rolschaatsbaan Zuiderpark. Met een speciale 3vs3 trainer met 3vs3 oefeningen. Op de donderdagen 25 augustus en 1 september van 20.00 - 21.00 uur en 21.00 - 22.00 uur. Ben je in de buurt? Geef je aanwezigheid aan (3vs3@ehrcmarathon.com). Iedereen is welkom. Heb je een 3vs3 deelname ticket? Dan krijg je na afloop zelfs een drankje aangeboden.

Storm

Het loopt echt storm met de digitale ticketverkoop voor alle de vier categorieën. Voor de organisatie is het een compliment dus zetten zij zich nog steviger in om de ticketverkoop in goede banen te leiden. Het bordje "Uitverkocht" wordt nu uit de kast gehaald en opgepoetst.

Brabant 2

De categorie Oldies (veteranen) krijgt ook een nick-name team uit Brabant. Als organisatie commissie zijn we daar heel blij mee. Zoveel traditie. Zoveel historie. En dat op ons evenement. Nee, de namen van het drietal houden we nog geheim. Dat is mooi. Als zij zich zaterdagmorgen 3 september bij de infodesk melden zal het als een "lopend vuurtje" rond gaan. Ook deze Brabanders van harte welkom.

Nieuws: Brabant 1

We vinden het tof dat er twee teams uit Brabant zich hebben ingeschreven voor de categorie Elité (hoogste niveau). De spelers Rico van den Dungen en Mark Tilborghs gaan met keeper Joey van den Dungen een team vormen en de spelers Kylian Doornernik en Diogo Ramalho (Portugal) met keeper Stef Meulesteen gaan het tweede Brabantse team vormen. Zij gaan met hun nick-name teams de Brabantse eer verdedigen. Welkom mannen. Mooi dat jullie komen.

Nieuws: Onze gast

Tijdens het evenement zal in de ochtenduren de sportvloer van de rolschaatsbaan worden (her)opend door de Haagse wethouder de heer R. (Rabin) S. Baldewsingh (Sociale zaken, Werkgelegenheid, Wijkaanpak en Sport). Onder zijn bezielende leiding is het mogelijk geworden dat rolschaatsbaan Zuiderpark in een droge situatie één van de beste rolssportvloeren heeft gekregen.

Nieuws: Webitem

Op de keuzebalk van deze clubwebsite is een apart webitem met de naam "3vs3 Knock-out". Hier is alle beschikbare info te vinden die nodig is om aan het evenement als sporter deel te nemen of als rolhockeyliefhebber het evenement op zaterdag 3 september te bezoeken. Is er toch nog een vraag waar géén antwoord op is, laat het ons dan weten via het mailadres 3vs3@ehrcmarathon.com. Met een "binnen 8 acht uur een antwoord" garantie!

Nieuws: Spaanse deelnemers

Wat een compliment. Ze kopen speciaal een vliegtuigticket om deel te nemen aan het evenement. Met twee teams reizen zij af naar Den Haag om deel te nemen in de categorie Elité. De Spanjaarden zijn onze gasten en we gaan deze sporters natuurlijk onze Haagse gastvrijheid tonen.

Nieuws: Garantie

Het evenement heeft een echt outdoor karakter en daar hoort lekker weer bij. Om die reden is ook de datum 3 september gekozen. Maar we leven in Nederland! Om het evenement door te ontwikkelen hebben we nu een back-up. Indien er 24 uur van te voren (dus op vrijdag 2 september) wordt aangegeven dat er op de zaterdag regen in het Zuiderpark wordt verwacht wordt het gehele circus naar sporthal Oranjeplein verplaatst.

Hierdoor kunnen we een "het gaat altijd door garantie" afgeven.

Nieuws: Uitverkocht

De deelnemers van de editie 2015 hebben een speciale uitnodiging gehad om de zogenaamde Gold Bird tickets te kopen. Inmiddels is deze ticket uitverkocht. Met de verkoop van de Early Bird tickets werd de openbare ticketverkoop gestart want het evenement is voor één ieder toegankelijk. Inmiddels zijn er géén Early Bird tickets meer verkrijgbaar, ook uitverkocht. Momenteel loopt de Regular ticket verkoop.

Nieuws: Foto

We hebben de poster voor het evenement ten opzichte van de vorige editie gewijzigd. Dat is mogelijk gemaakt door een vrijwilliger binnen de vereniging die absoluut onbekend wilt blijven. Een echte vrijwilliger dus. Er is binnen de internationale rolhockeywereld een fotograaf die bekend staat om zijn prachtige rolhockeyactie's foto's. Op alle grote rolhockeyevenementen in de wereld is hij aanwezig. Iedere evenement organisatie wil hem graag hebben. Wij hadden een mooie actiefoto voor onze poster nodig. Dus denk je aan de Spanjaard Luis Velasco Hevia uit Oviedo (Spanje). We vroegen toestemming en hij gaf aan dat hij het evenement kende en graag een foto aan de Nederlanders beschikbaar wilde stellen.

Lets play 3vs3 rinkhockey!

#organisatienieuws

15 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017