top of page
Zoeken
  • Door: Communicatie Commissie

Den Haag Sport TV op bezoek bij de vereniging

De redactie van Den Haag Sport TV had de beslissing genomen om voor hun wekelijkse sportprogramma een item over E.H.R.C. Marathon te gaan maken, want in het Haagse Zuiderpark is een sportvereniging die na vele jaren weer heel actief is geworden. Dus ging Arnout Verzijl met cameraman op pad om een beeld te geven van die Haagse vereniging met een roemrijke rolhockeyhistorie.

Den Haag Sport TV

Besteedt wekelijks aandacht aan de Haagse (top-)sport in al haar kleurrijke facetten. Stelt de kijker op de hoogste van de laatste ontwikkelingen op het gebied van sport in onze regio. Betaald voetbalorganisatie ADO Den Haag krijgt veel aandacht. Maar ze hebben ook oog voor talentontwikkeling en de grote sportevenementen die in de stad Den Haag plaatsvinden. Het motto van Den Haag Sport TV is:"Sport verbindt, sport is gezond en sport is leuk!"

Uitzending

De uitzendingen van Arnout Verzijl hebben meerdere items en in de uitzending van aanstaande maandag 31 augustus is ook een item over onze vereniging opgenomen en wordt uitgezonden op kanaal 34 van RegioTV/InfoThuis, vanaf 18.00 uur de diverse items.

Uitzending gemist?

Ben je niet in de gelegenheid om te kijken? Dan kan je na maandag op de website van Den Haag Sport TV de aflevering terugkijken. Webadres: http://denhaagsporttv.nl

Social media

Via Facebook posten ze extra videootjes, overgebleven materiaal wat te leuk is om niet uit te zenden.

Zaterdag 29 augustus, Marathon 3vs3 Knock-out 2015. Arnout Verzijl in gesprek met het jongste E.H.R.C. Marathon lid Julian.

Fotograaf: E.Bal-Rijen.

19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017 

bottom of page