Zoeken
  • Door: Technische Commissie Rolhockey Senioren

29-08-15: Daarom zijn we een sportvereniging!

Zaterdag 29 augustus 2015. Rolschaatsbaan Zuiderpark. Het is goed weer. De vereniging organiseert een sportevenement. In dit geval de Marathon 3vs3 Knock-out 2015. Het wordt een succes. Waarom? Omdat we met elkaar (sporters en toeschouwers) er een mooie sportdag van hebben gemaakt. Er was strijd, spanning en plezier. Mensen kwamen ook buiten de sportvloer met elkaar in contact. Van jong tot oud. Daar gaat het om. Daarom zijn we een sportvereniging. Op naar een volgend sportevenement!

========================== eerdere berichten over dit onderwerp====================

We zijn er klaar voor. Alles is geregeld. Het toneel is voor de sporters. We rekenen ook op veel niet-sporters. Liefhebbers die gewoon komen kijken. Een praatje komen maken. Met elkaar maken we er een mooie sportdag van. Aan het weer zal het niet liggen! Tot straks.

========================== eerdere berichten over dit onderwerp====================

Voor zaterdag 29 augustus 2015 is het volgende dagprogramma op hoofdlijnen vastgesteld

09.30 uur Infodesk geopend, gasten kunnen zich melden

10.20 uur Openingswoord door voorzitter E.H.R.C. Marathon

10.30 uur Eerste poulewedstrijd categorie Elité (senioren-niveau)

12.30 uur Eerste wedstrijd categorie Fanatics (trim-rolhockey niveau)

13.10 uur Eerste wedstrijd categorie Youth (basisschoolleeftijd-niveau)

13.30 uur Ronde 1 Spel Wieltjes werpen

13.50 uur Groepsfoto sporters op rolschaatsbaan

14.30 uur Eerste knock-out wedstrijden categorie Elité

15.50 uur Ronde 2 Spel Wieltjes werpen

15.50 uur Laatste wedstrijd categorie Youth

16.10 uur Youth "Latje schieten"

17.00 uur Laatste wedstrijd categorie Fanatics

17.15 uur Finale categorie Elité met symbolische afslag door Con Zuidgeest

17.30 uur "De Bubbels" met DJ Amazingggg

18.00 uur Prijsuitreiking met Beer Fresco, Catherina Abels en René Baron

18.30 uur Bbq

20.00 uur Sluitingswoord door voorzitter E.H.R.C. Marathon

De sporters krijgen nog individueel een gedetailleerd wedstrijdprogramma toegezonden.

========================== eerdere berichten over dit onderwerp====================

Het is vrijdag 21 augustus, 12.00 uur. De inschrijving categorie 3vs3 Youth is gesloten. De categorien Elité en Fanatics waren al volgeboekt. Nu gaat de wedstrijdleider het wedstrijdprogramma vaststellen. De programma's voor de drie categorien wordt op korte termijn bekend gemaakt.

========================== eerdere berichten over dit onderwerp====================

We vinden het ook super als er mensen langskomen die het 3vs3 spel willen meebeleven. Daar om zijn voor kijkende en niet sportende gezellige mensen de Gezellige mensen (Funny people) pakketten te koop. Deze bestaan uit een aanmoedigingstoeter, gezichtskrijtje in de clubkleuren blauw en wit, vier nummers voor het "Wieltjewerpspel", een drinkbon voor bij het "de bubbels!" moment en een bbq bon. Gewoon doen!

Vraag aan die ticket 3vs3@ehrcmarathon.com.

========================== eerdere berichten over dit onderwerp====================

Om de aparte gezellige sfeer van de Marathon 3vs3 Knock-out te onderstrepen is de organisatie erin geslaagd om DJ Amazingggg vast te leggen. Met name tijdens de "finales" en de "bubbels" zal hij met zijn muzikale kwaliteiten het nog gezelliger gaan maken.

========================== eerdere berichten over dit onderwerp====================

Zondag 16 juli... en de "Late Bird" 3vs3 ticket verkoop is gestart! De laatste tickets.

Inmiddels hebben zich een mooi aantal sporters zich ingeschreven voor het eerste 3vs3 rolhockeyevenement van Nederland. Twijfelaars! Doe ook mee en bestel je "Late Bird" ticket via een mail naar 3vs3@ehrcmarathon.com en je krijgt per omgaande het 3vs3 inschrijfformulier.

Na ontvangst van het ingevulde formulier en met het voldoen van je inschrijfgeld ben je ingeschreven. Je bent dan een 3vs3 deelnemer! Vervolgens krijg je een deelnamebevestiging en het 3vs3 reglement.

Late Bird 3vs3 Adults players ticket: Uitverkocht Late Bird 3vs3 Kids players ticket: 10,00 euro (tot en met 12 jaar) Late Bird 3vs3 Funny people ticket: 14,50 euro

========================== eerdere berichten over dit onderwerp====================

Op zaterdag 29 augustus 2015 is het weer zover. Dan wordt op rolschaatsbaan Zuiderpark voor de derde achtereenvolgende keer de Marathon 3vs3 Knock-out georganiseeerd. Reserveer deze datum in je agenda. Om mee te doen of om gewoon te komen kijken. Teams van drie tegen drie (inclusief keeper) strijden in korte wedstrijden op kleinere sportvloeren na de poulefase via een knock-out systeem tegen elkaar. Doe mee aan het eerste ooit in Nederland georganiseerde 3vs3 rolhockeyevenement van Nederland.

Categorien

Er zijn drie categorien waarvoor je kan inschrijven. Youth (niveau basisschool jeugd), Fanatics (niveau trim-rolhockey) en Elité (niveau senioren-rolhockey). Het is een zogenaamd "Open" evenement. Ook rolhockeyers die géén lid zijn van de vereniging zijn juist van harte welkom en kunnen zich inschrijven. Je kan je inschrijven als team (twee spelers en keeper), als team (twee spelers) of individueel (speler of keeper). En vergeet vooral als team niet je opvallende teamnaam op te geven.

Sport en gezelligheid

De sfeer van de Marathon 3vs3 Knock-out is ongedwongen, relaxed en gezellig. Vanaf het begin tot het einde is er (lounge) muziek op de achtergrond en tijdens het "de bubbels" moment en the Finals is er een dj aanwezig om de stemming nog meer te verhogen. Vanaf 17.00 uur zijn de eerste geuren van de bbq merkbaar!

Programma zaterdag 29 augustus

10.00 uur Ontvangst en je neemt jouw 3vs3 pakket in ontvangst

10.30 uur Poule wedstrijden met één keer het "Wieltjewerpspel"

14.30 uur Knock-out wedstrijden met één keer het "Wieltjewerpspel"

16.30 uur De bubbels! met DJ Amazing

16.30 uur The finals (youth, fanatics, elité)

18.00 uur Bbq met lounge muziek

Het definitieve programma wordt zaterdag 22 augustus 2015 bekend gemaakt.

Géén stress

De aangegeven tijden zijn onder voorbehoud en worden op 22 augustus 2015 definitief kenbaar gemaakt. Maar géén stress. Block deze datum in je agenda van s'morgens vroeg tot s'avonds laat en geniet van je aanwezigheid op rolschaatsbaan Zuiderpark.

Jouw 3vs3 pakket

Verzeker je deelname, koop een ticket en scoor voor jezelf het 3vs3 pakket. Deze bestaat uit je deelnamebewijs voor minimaal vier 3vs3 games, een energydrink bij aanvang, twee nummers voor het "Wieltjewerpspel", een drinkbon voor bij het "de bubbels!" moment en jouw enige echte bbq bon. En met gezellige mensen héél véél sportplezier.

Voor kijkende en niet sportende gezellige mensen zijn Gezellige mensen (Funny people) pakketten te koop. Deze bestaan uit een aanmoedigingstoeter, gezichtskrijtje in de clubkleuren blauw en wit, vier nummers voor het "Wieltjewerpspel", een drinkbon voor bij het "de bubbels!" moment en een bbq bon.

Ticketverkoop

=het kopen van tickets is niet meer mogelijk=

De ticketverkoop werd op zaterdag 4 juli j.l. met de "Early Bird" tickets gestart. Dit liep voorspoedig en al snel werd het bordje"Uitverkocht" voor deze tickets opgehangen. Vanaf 19 juli waren de "Regular" tickets verkrijgbaar. Ook deze zijn inmiddels uitverkocht. Tot en en met 21 augustus alleen nog de Late Bird tickets. Maar boek snel. Wacht niet te lang. Want we hebben het derde bordje "Uitverkocht" al geschilderd...

Fanatics en Elité

- Early Bird 3vs3 Adults ticket: "Uitverkocht"

- Regular Bird 3vs3 Adults ticket: "Uitverkocht"

- Late Bird 3vs3 Adults ticket: "Uitverkocht"

Youth

- Early Bird 3vs3 Kids ticket: "Uitverkocht"

- Regular Bird 3vs3 Kids ticket: "Uitverkocht"

- Late Bird 3vs3 Kids ticket: "Gesloten"

Funny people

- Early Bird 3vs3 Funny people ticket: "Uitverkocht"

- Regular Bird 3vs3 Funny people ticket: "Uitverkocht"

- Late Bird 3vs3 Funny people ticket: "Gesloten"

Mooi weer garantie

We wonen in Nederland dus kunnen we die niet afgeven. Als de zon komt is dat geweldig, als hij niet komt is dat jammer maar hebben we niet minder plezier. De regen in augustus zal niet koud zijn maar maakt de sportvloer te glad voor het spel 3vs3 rolhockey. Dan hebben we een alternatieve datum (zet in je agenda!) en dat is zaterdag 19 september 2015. Indien noodzakelijk (op basis van betrouwbare weersvoorspellingen) maken we deze beslissing bekend op vrijdag 28 augustus 2015, 22.00 uur via de verenigingswebsite Marathon On Line (www.ehrcmarathon.com).

Inschrijving

=de inschrijvingstermijn is per 21-08-15, 12.00 uur gesloten=

Deze is dus in volle gang. Alleen nog Late Bird 3vs3 tickets verkrijgbaar. Een mail naar 3vs3@ehrcmarathon.com en je krijgt per omgaande het 3vs3 inschrijfformulier. Na ontvangst van het ingevulde formulier en met het voldoen van je inschrijfgeld ben je ingeschreven. Je bent dan deelnemer aan het eerste 3vs3 rolhockeyevenement van Nederland ooit. Vervolgens krijg je een deelnamebevestiging en het 3vs3 reglement.

Check deze pagina want deze pagina wordt regelmatig van een update voorzien!

#sportiefnieuws

1 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017