Zoeken
  • Door: Technische Commissie Rolhockey Jeugd

Jeugd weer gestart na "jeugdzomerstopje"

Slechts twee weken was de zomerstop voor de jeugdleden want ze willen graag rolhockey spelen. Donderdag 20 augustus j.l. waren ze weer aanwezig. Meer info over jeugdrolhockey bij E.H.R.C. Marathon? Bezoek het item "beweegaanbod jeugd" van de verenigingswebsite.

Inmiddels is jeugdtrainer Daniel vader geworden en kreeg hij en zijn vrouw Gokce van het seniorenteam een orgineel cadeau. Het cadeau staat inmiddels in de kamer van dochter Julinn (zie foto)

======================== eerdere berichten over dit onderwerp ========================

"We hebben toch géén zomerstop?" vroeg een jeugdlid aan zijn trainer. Jawel! kreeg hij te horen. "Ja, maar. Dan wel héél kort toch?" stamelde het jeugdlid. "Oké dan" zei de jeugdtrainer. Een gejuich steeg op uit de groep jeugdleden die alweer wegreden om de volgende oefening te gaan uitvoeren.

Op de donderdagen 6 en 13 augustus zijn er géén jeugdtrainingen. Maar donderdag 20 augustus gaat de jeugd weer verder want op 29 augustus gaan zijn immers deelnemen aan de Marathon 3vs3 Knock-out 2015. En daar willen ze goed voor de dag komen.

Raden maar.... wat is het cadeau?

#sportiefnieuws

3 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017