Zoeken
  • Door: Dagelijks Bestuur

Vrij rolschaatsen in winkelcentrum te Rijswijk

Op 5 km afstand van onze rolschaatsbaan in het Zuiderpark is in het bekende winkelcentrum In de Bogaard gedurende de periode van 13 juli tot en met 17 augustus een tijdelijke rolschaatsbaan aangelegd. En als de zon schijnt (dat is dus in 2015 niet altijd het geval...) is het gezellig druk op de rolschaatsbaan op het Bogaardplein.

Welkom

“Iedereen is welkom, ook ouderen, we hebben zelfs rolschaatsen maat 50,” vertelt Niek, die de leiding heeft van deze tijdelijk baan. “De komende tijd als het zonnetje schijnt, zal het elke dag gezellig zijn. De baan is elke dag vanaf 12.00 uur geopend”. En dat allemaal op rolschaatsen. Want inline skates raken steeds meer "uit" en de old skool rolschaatsen zijn op de terugweg.

Dj

Voor 2,50 euro per uur kun je rolschaatsen huren. Maar, natuurlijk mag je ze ook zelf meenemen! Leeftijdsgrenzen zijn er niet. Op woensdag en zaterdag maken ze er een echt feestje van! De opzwepende muziek van een dj zorgt die dagen voor extra gezelligheid. De rolschaatsbaan is een initiatief van de winkeliersvereniging en de openingstijden: • Zo, Ma, di, wo van 12.00 tot 19.00 uur • Do van 12.00 tot 21.00 uur • Vr en za van 12.00 tot 20.00 uur

Nu nog een stick en een bal en ze spelen het spel... ?

#sportiefnieuws

5 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017