Zoeken
  • Door: Dagelijks bestuur

Onze ambitie is overdekt én niet-overdekt rolhockey

De afgelopen week was een mooi voorbeeld hoe het bestuur van E.H.R.C. Marathon gedurende het nieuwe seizoen 2016 over de sportaccommodaties gaat denken en handelen. De leden moeten gedurende het outdoor seizoen (1 april -1 oktober) op rolschaatsbaan Zuiderpark een droge sportvloer worden aangeboden. Is er regendreiging zoals tijdens het zondag geannuleerde sportevenement of zoals tijdens afgelopen dinsdag training dan het besluit om nemen om overdekt de wedstrijden te organiseren of zoals afgelopen dinsdag overdekt te gaan trainen.

Zomeravond

Afgelopen donderdag was het weer fantastisch weer. Tijdens een dergelijke zomeravond is het heerlijk buiten sporten op rolschaatsbaan Zuiderpark. En dan na een twee uur durende training gezellig op het buitenterras napraten. Van dergelijke sportavonden krijg je energie en daar gaat het om.

Sporthal Oranjeplein

Deze in het centrum van de stad gelegen sporthal is de enige van de 18 Haagse sporthallen waar speciaal voor het rolhockey een hardere vloer is aangebracht. Al jaren is deze sporthal gedurende het indoorseizoen (1 oktober-1 april) ons onderkomen. De komende maanden oktober, november 2015 en de maanden januari, februari, maart 2016 zijn de laatste maanden dat we van deze sporthal (bijnaam "rolhockeyarena") gebruik gaan maken.

Sportcampus Zuiderpark

De sportvloeren testdag op 30 mei j.l. heeft als resultaat gegeven dat we nu zeker zijn van het feit dat in de sportcampus Zuiderpark een sportvloer wordt aangelegd waarop eind 2016 het spel rolhockey goed kan worden gespeeld. Niet een gehéél onbelangrijke contstatering. Dus eind 2016 kan de vereniging binnen een straal van 100 meter zowel indoor (sportcampus Zuiderpark) als outdoor (rolschaatsbaan Zuiderpark) het spel rolhockey spelen. Een fantastische mogelijkheid wat de vereniging in haar verdere ontwikkeling zeer zeker kan gaan helpen.

Ambitie

Het mag duidelijk zijn dat het huidige bestuur de lijn heeft ingezet om altijd een goede rolhockeyvloer aan haar leden aan te bieden. De ambitie is dus zowel gedurende het outdoor- als het indoorseizoen goede sportaccommodaties waar het rolhockey volledig tot zijn recht kan komen.

20150604_215835 (2).jpg

Donderdag 4 juni 2015, heerlijke weersomstandigheden op rolschaatsbaan Zuiderpark. De twee uur durende donderdagtraining in partijvorm afsluiten. Fotograaf: A. van Buuren

#sportiefnieuws

4 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017