Zoeken
  • EHRC MARATHON

Droge sportvloer garantie: Hedenavond 2 juni trainingen in sporthal

Naar aanleiding van de recente ervaringen met het annuleren van sportevenementen op rolschaatsbaan Zuiderpark vanwege regenval en de hieraan gekoppelde spekgladde sportvloer heeft het bestuur maatregelen genomen.

Uitwijk

Om de leden tijdens de trainingen van dinsdag 2 juni 2015 een droge (en hierdoor meest veilige) sportvloer te garanderen worden de trainingen voor vanavond verplaatst naar onze indoor sportaccommodatie Sporthal Oranjeplein. Verdere info omtrent de training bij de teamcontactpersonen.

Verwachting

Als we de weersvoorspelling kunnen geloven zijn de weersomstandigheden tijdens de komende trainingen, na dinsdag 2 juni, voor de leden van E.H.R.C. Marathon gunstiger gestemd en kunnen deze op rolschaatsbaan Zuiderpark plaats vinden.

9223f3e6-4ed3-467d-bb23-8163f97e847d_Sporthal Oranjeplein google.jpg

Sporthal Oranjeplein, normaal gesproken ons onderkomen gedurende het indoor seizoen, nu ook het onderkomen voor de trainingen van 2 juni 2015.

#sportiefnieuws

10 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017