Zoeken
  • Technische Commissie Rolhockey Senioren

Eerste team in Frankrijk: "Eén team, één gedachte..."

Roubaix- Ons seniorenteam is afgelopen weekeinde tijdens het vierlanden toernooi in Roubaix (Frankrijk), met zes teams uit Frankrijk, Nederland, Duitsland en Engeland, al waar werd gespeeld om de Trophy Jean Vandendriesssche, met haar eerste poulewedstrijd slecht gestart. Door dit resultaat werden de finale wedstrijden op de tweede toernooidag door een minder doelsaldo gemist. En dat was tegenvallend voor het team omdat men toch wel met vier internationale wedstrijden in plaats van drie internationale wedstrijden had gerekend.

Niet voldoende

Tijdens de eerste helft van de wedstrijd tegen gastheer C.P. Roubaix uit Frankrijk maakten onze senioren zoveel individuele fouten, met tegengoals als gevolg, dat er een onoverbrugbare achterstand ontstond. De tweede helft ging véél beter en eindigde in een gelijkspel. Doch het team van onze aanvoerder Wim Meyer kon géén positief thuisbericht verzenden. Uiteindelijk bleek deze eerste helft doorslaggevend te zijn want na poulewinst tegen de latere nummer vier, E.S.V. Ansbach, van het toernooi bleek het doelsaldo van de senioren niet voldoende te zijn voor de finale ronde tijdens de tweede speeldag. Uiteindelijk werd KLRHC King's Lynn uit Engeland na een mooie en uiterst spannende finalewedstrijd tegen C.P. Roubaix de winnaar van het toernooi.

Trots

De derde en dus laatste wedstrijd werd tegen La Garnarche uit (Zuid) Frankrijk met dominant spel verdiend gewonnen. Ons team heeft een positieve indruk achtergelaten in Frankrijk en uiteindelijk stapten de senioren in de minibus met drie internationale uitnodigingen "op zak",voor de terugreis naar Nederland.

De E.H.R.C. Marathon sporters van Team Roubaix hebben de naam van de vereniging op een goede wijze

hoog gehouden en daar kunnen we als thuisblijvers best trots op zijn.

foto 1 (46).JPG

17 mei 2015, Het team van E.H.R.C. Marathon aandachtig toeschouwer tijdens de finalewedstrijd C.P. Roubaix tegen King's Lynn Hockey Club. Eén team, één gedachte: "Wij hadden ook in de finale kunnen staan..."

#sportiefnieuws

6 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017