top of page
Zoeken
  • Door: Technische Commissie Rolhockey

2-3 mei, live toprolhockey bij jou thuis

Den Haag - Ook al is het rolhockey een mondiale tak van sport, de toppers uit alle werelddelen spelen in Europa. Bij de Europese toprolhockeyteams. De momenteel vier beste Europese teams komen zaterdag 2 mei (halve finale) en zondag 3 mei (finale) uit in de Final Four Euro Leaque. Welk clubteam mag zich een jaar lang Europees clubkampioen noemen?

De drie wedstrijden moeten het allerbeste geven wat het internationale rolhockey momenteel te bieden heeft. Twee teams uit Spanje (F.C. Barcelona en C.P. Vic), een team uit Portugal (F.C. Porto) en een team uit Italie (H. Breganze) gaan de komende dagen voor een waar spektakel zorgdragen.

Internet

De wedstrijden zijn o.a. via het internet te volgen. Via de website van de Europese rolhockey bond (C.E.R.H.) is dit mogelijk: http://www.cerh.eu/user/index.php. Dus live via CERH TV: Zaterdag 2 mei 17.00* uur Semi final C.P. Vic- F.C. Porto en 20.30 uur* Semi final F.C. Barcellona - H. Breganze en Zondag 3 mei 17.00* uur, Winnaar partij 1- Winner partij 2. De tijden zijn de locale Italiaanse tijden.

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017 

bottom of page