Zoeken
  • Door: Technische Commissie Rolhockey Jeugd

BBS De Krullevaar geniet van jeugdrolhockey

Den Haag - Het is vrijdagmorgen 1 mei 2015, 11.00 uur in de morgen. De zon schijnt en de twee groepen 8 van Brede Buurt School De Krullevaar komen op de fiets met hun begeleiders vanuit school naar de rolschaatsbaan in het Zuiderpark. De kinderen struikelen bijna om de in bruikleen inline skates in ontvangst te nemen. Ze hebben al een keer training mogen bijwonen en nu zijn er wedstrijdjes. Ja, dit willen ze meemaken!

Inmiddels begrijpen ze ook dat je rolhockey op rolschaatsen speelt, enkele kinderen krijgen ook rolschaatsen in bruikleen. Dat is pas echt cool.

Na afloop medailles voor de winnaars, snoep voor iedereen en een poster van een toprolhockeyteam uit Spanje als herrinnering. Al zwaaiend vertrokken ze weer naar school.

Topbadminton speler en vakleerkracht Dennis van Daalen van BBS De Krullevaar: "Je ziet aan de gezichten dat ze het spannend en héél leuk vinden. Ik hoop dat E.H.R.C. Marathon volgend schooljaar ons weer wil ontvangen. Het is mooi om te zien dat jullie dit met zoveel vrijwilligers op een doordeweekse dag kunnen aanbieden".

Komende donderdag 7 mei 2015 (16.30 uur) staan de jeugdtrainers van E.H.R.C. Marathon op rolschaatsbaan Zuiderpark weer klaar om basisschoolkinderen te ontvangen. Komende donderdag zeker met enkele kinderen van BBS De Krullevaar. Zeker weten.

20150501_111340.jpg

Vrijdag 1 mei 2015, 24 basisschoolkinderen van BBS De Krullevaar in actie op rolschaatsbaan Zuiderpark.

Fotograaf: A. van Buuren-Den Haag

============================= eerdere berichten over dit onderwerp====================

Den Haag - Groepen 8 basischoolkinderen van Brede Buurt School De Krullevaar hebben de vrijdagen 17 april en 23 april kennis gemaakt met de tak van sport jeugdrolhockey. Op vrijdag 1 mei de grote finalewedstrijd tussen de twee groepen. Welke groep krijgt de de eer van het sterkste jeugdrolhockeyteam van de BBS De Krullevaar?

Vakdocent Dennis van Daalen: "Dit is echt gaaf. Onze school ligt op twee kilometer van de rolschaatsbaan dus wonen de kinderen in de buurt en kunnen op de fiets naar E.H.R.C. Marathon".

Die mogelijkheid is iedere donderdagmiddag vanaf 16.30 uur op rolschaatsbaan Zuiderpark. Bruikleenmateriaal aanwezig, kleedkamers beschikbaar, horeca geopend, kwalitatieve jeugdtrainers.

#sportiefnieuws

6 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017