top of page
Zoeken
  • Door: Communicatie Commissie

Voortreffelijke competitie start seniorenteam

Den Haag - Afgelopen zondag stond voor onze senioren de start van de Nederlandse Rollersports Bond in Valkenswaard op het programma. Het bijzondere van deze competitie is dat de deelnemers twee wedstrijden per speelronde spelen. Valkenswaardse R.C. werd op deze dag met een niet rolhockeyuitslag van 0-1 (0-0) verslagen en ook na de aansluitende wedstrijd tegen Kon. Modern S.C.W. bleken onze senioren met 4-5 (2-1) de sterkste.

De afgelopen week is onder goede omstandigheden op de Zuiderparkbaan goed getraind. Maar doordat de het voorbereidingsprogramma voor de Nationale competitie vorige week met de drieluik "Zonder heden, géén verleden" matig werd afgesloten was niet véél hoop was op een goede afloop tijdens de eerste competitiespeelronde. Doch het tegendeel bleek waar te zijn en zeker de mentale weerbaarheid was heel goed te noemen. Onze seniorentrainer-coach Rob : ”Het team was vandaag strijdbaar en de twee wedstrijden waren spannend en tegen twee mooie tegenstanders. Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat van vandaag”.

De afgelopen seizoenen hadden de senioren niet zo’n flitsende start gekend als afgelopen zondag. Gezien het feit dat wij de afgelopen twee seizoenen op een meer dan verdienstelijke tweede plaats eindigden kan het dus een héél mooi sportseizoen worden. Helaas staat het competitiemodel slechts twee thuisspeelronden toe en moeten onze leden en overige Haagse rolhockeyliefhebbers tot 13 september en 27 september wachten om het team van onze aanvoerder Daniel voor de Nederlandse competitie in het Zuiderpark in actie te zien.

Iberia

Komende zondag staat voor de senioren in het teken van de 1e ronde Haagse Rolhockey Nederlaagserie 2015 waarbij het team op rolschaatsbaan Zuiderpark twee wedstrijden zal spelen. Zeker de wedstrijd tegen Team IBERIA kan interessant worden want deze gelegenheidsformatie is samengesteld uit in Nederland spelende Spanjaarden en Portugezen. Het team staat onder leiding van Carlos Bastos.

Clubrolhockey fotograaf Eef Bal legt Oriol vast als hij in actie is tussen twee spelers van Kon. Modern S.C.W.

5 weergaven0 opmerkingen

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017 

bottom of page