Zoeken
  • Door: Communicatie Commissie

Senioren niet klaar voor competitie

Den Haag - Zondag 12 april speelden onze senioren een rolhockeydrieluik wat tevens in dit seizoen ook de eerste wedstrijden waren op de rolschaatsbaan in het Zuiderpark. Doch onze senioren blijken nog niet klaar te zijn voor de volgende week zondag 19 april te starten Nederlandse competitie want de twee vriendschappelijke wedstrijden leverden een verlies en een gelijk spel op.

Het zo succesvolle seniorenteam van de vorige competitie (een verdienstelijke tweede plaats) is op meerdere plaatsen veranderd en zal de komende week nog hard moeten werken om enigszins bij de eerste ronde van de competitie in Valkenswaard goed voor de dag te komen. Tijdens de eerste ronde staan sterkere tegenstanders op het programma dan de twee tegenstanders gedurende de rolhockeydrieluik van afgelopen zondag.

Onnodig

Het was op de Zuiderparkbaan in het zonnetje goed vertoeven voor de Haagse rolhockeyliefhebber doch het vertoonde spel van de senioren werd afgewisseld met prachtige aanvallen wat mooie doelpunten opleverden maar ook op te veel momenten onnodig balverlies en het niet afmaken van de zelf gecreëerde kansen. De met een blessure uitgevallen aanvoerder Daniel:” Ik maak mij géén zorgen hoor, we gaan van de week goed trainen en dan staan we volgende week er gewoon”.

11090317_456271011195871_764588232850633347_n.jpg

Competitie team 2015, E.H.R.C. Marathon Fotograaf: B.Fresco-Berkel Rodenrijs

#sportiefnieuws

5 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017