Zoeken
  • Door: Communicatie Commissie

Zand en rolschaatsen gaan toch niet samen?


Annely.jpg

Annely Overeem ontdekt rolhockey...

Langs de balustrade…” is een rubriek van de redactie “Marathon On Line” waarbij we regelmatig een opvallende situatie binnen onze vereniging aan de orde willen stellen. Deze keer viel ons oog op Annely Overeem, die we dan ook 10 vragen hebben gesteld.

Vraag 1. Wat is je naam en in welk dorp of stad ben je woonachtig?

Annely: “Mijn naam is Annely en woon sinds 3 jaar in Rijswijk. Ben geboren en getogen in Den Haag”.

Vraag 2. Je was ineens met rolschaatsen in Sporthal Oranjeplein, hoe kwam dat zo?

Annely: “Bij de eerste paal viering voor de sportcampus in het Zuiderpark, kwam ik Rob Verbeek tegen, aan de praat geraakt. Ik was daar omdat ik zelf in Lindobeach werk, de beachhal accommodatie in Scheveningen. Daar ben ik locatie- en verenigingsmanager. Het leek mij een keer leuk om een proefles mee te doen en dat mocht”.

Vraag 3. Oefff... zand en rolschaatsen dat gaat toch niet samen?

Annely: “Haha, nee je komt niet echt vooruit in het zand op je rolschaatsen dus de sport gaat niet samen, maar de vrijheid die je beleeft, tenminste ik, bij zowel beachen als rolhockey ligt dicht bij elkaar”.

Vraag 4. We zagen je fanatiek bezig bij de TRIM-ers heb je een sport achtergrond?

Annely: “Het was onwijs leuk. Wel even wennen, m’n armen nog niet onder controle, maar ik kan wel wat, ben redelijk sportief. Rolschaatsen heb ik altijd al leuk gevonden, hockey is niet mijn sport, maar heb ik wel een periode les in gehad in mijn CIOS tijd. Dus kan het een beetje. Ik ben zelf zaalvolleybalster”.

Vraag 5. Had je wel eens van de tak van sport rolhockey gehoord?

Annely: “Nee, ik had het idee dat het hockey in een rolstoel was, oeps…… ik was er ook erg verbaasd over dat ik er nog nooit van had gehoord, ben toch redelijk sport georiënteerd. Ik zal iedereen die ik ken laten weten dat dit bestaat!!!! Het is zo leuk!

Vraag 6. Wie zijn de beste beachvolleyballer en beachvolleybalster van Nederland?

Annely: “Ik weet niet wie persoonlijk de beste is, maar als team zijn dat Robert Meeuwsen en Alexander Brouwer, de huidige wereldkampioenen, bij de dames is het beste team Marleen van Iersel en Madelein Meppelink”.

Vraag 7. Sportcampus Zuiderpark. Wat zeg jij dan?

Annely: “Topsport in Den Haag”.

Vraag 8. Een dag ruilen met?

Annely: “Nou ik kan op niemand komen. Heb zelf een leuk leven (smiley)”

Vraag 9. Jouw levensmotto?

Annely: “Life live to the max en wees niet bang om groot te zijn/presteren”.

Vraag 10. Wat wil je tegen de leden van E.H.R.C. Marathon willen zeggen?

Annely: “Hallo, ik ben Annely en lijkt mij heel erg leuk om vaker met jullie mee te rolhockeyen”.

#sportiefnieuws

20 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017