Zoeken
  • Door: Opleiding Commissie E.H.R.C. Marathon

Nederlandse Hockeybond toont interesse

Den Haag - Wie wel eens een zaalhockey wedstrijd heeft mogen bijwonen heeft kunnen constateren dat er véél overeenkomsten zijn met onze tak van sport. Zowel technisch, taktisch als organisatorisch. Beide vormen zijn interessant om naar te kijken. Zo kan je dus ook van elkaar leren.

Ook een zaalhockeywedstrijd heeft een wedstrijdtafel. Vergelijkbaar met onze sport. De Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (250.000 leden) heeft behoefte aan een opleiding voor haar wedstrijdtafel functionarissen. Inmiddels heeft de KNHB interesse getoond in de door onze Opleiding Commissie ontwikkelde workshop "De EHRCM Wedstrijdtafel". Een mooier compliment kunnen we toch niet krijgen...?

zaalhockey-flickr-cc-ewoud-2009-uitsnede.jpg

#organisatienieuws

1 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017