Zoeken
  • Door: Technische Commissie Rolhockey Jeugd

25 maart weer jeugdrolhockey in Wateringse Veld

foto 1 (46).JPG

Foto is genomen op 18 maart 2015, sporthal Hogeveld.

Den Haag - Op de woensdagen 18 en 25 maart 2015 wordt door E.H.R.C. Marathon vanaf 12.30 uur in sporthal Hogeveld de EHRCM Jeugd Rolschaats Experience gehouden. Deelname voor basisschool kinderen is gratis en voor info het mailadres: jeugd@ehrcmarathon.com of de Marathon Info Lijn 06 571 529 77.

==========================================================================

Den Haag - Afgelopen woensdag 11 februari zijn de gehele ochtend de basisschool LO lessen ingevuld met jeugdrolhockey waardoor 125 basisschoolkinderen kennis hebben gemaakt met de eerste beginselen van het jeugdrolhockey. De leiding was in handen van onze jeugdtrainer Daniel Franken en de LO vakdocent Tobias Kuiper.

De RK Basisschool en de ernaast gelegen sporthal Hogeveld liggen in de Haagse wijk Wateringse Veld op een afstand van vier kilometer van rolschaatsbaan Zuiderpark. Tobias Kuiper:"De kinderen reageerden enthousiast op het aanbod en ik kijk uit naar de verdere samenwerking met E.H.R.C. Marathon".

Om het jeugdrolhockey in het verenigingsjaar 2015 weer een stimulans te geven is besloten om samenwerkingsverbanden aan te gaan met de CBS Ds. D.J. Karreschool (Rustenburg-Oostbroek), RKBS De Fontein (Wateringse Veld), BBS De Krullevaar (Morgenstond) en de PS International School (Ockenburgh).

Er is veel vraag om een samenwerking met onze vereniging aan te gaan."Rolschaatsen en dan het spelen van rolhockey vinden kinderen echt gaaf" aldus de enhousiaste Daniel Franken. Het opstellen en begeleiden van de programma's wordt ingevuld door vrijwilligersbeschikbaarheid en door de samenwerking met de vier basisscholen heeft de jeugdafdeling het maximum van deze beschikbaarheid inmiddels bereikt. Franken:"Dat gaat dus een mooi seizoen worden en kijk nu al uit naar die bijeenkomsten met als hoogte punt de Haagse Basisschool rolhockeycompetitie om de Zuiderparkcup".

#sportiefnieuws

3 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017