Zoeken
  • Door: Dagelijks Bestuur

Waardering voor driejarenplan Marathon 2.0

Den Haag - Dat sporters om zich te ontwikkelen moeten trainen is logisch. En bij onze vereniging vinden we ook dat bestuurders zich ook moeten blijven ontwikkelen. Om met de beide benen in de sportwereld te staan zodat het besturen van onze vereniging volgens de laatste ontwikkelingen kan verlopen.

De afgelopen periode hebben twee bestuurders van onze vereniging de leergang "Besturen met een visie" gevolgd. Een zeer interessante reeks avonden, aangeboden door de gemeente Den Haag waarbij onder leiding van het gerenomeerde Brug8 onze bestuurders en collega sportbestuurders uit het "Haagse" boeiende onderwerpen bespreekbaar hebben gemaakt.

Iedere sportvereniging vanuit haar eigen problematiek, doelstellingen en uitdagingen. Ook het driejarenbeleidsplan 2014-2016 Marathon 2.0 kwam regelmatig aan de orde en positief kritisch benaderd. Opvallend was dat er véél waardering was van de collega sportbestuurders wat wij als vereniging willen bereiken en dat we momenteel onze tussendoelstellingen behalen. Een extra stimulans dus om dat te vernemen en bij E.H.R.C. Marathon, met elkaar, op de ingeslagen weg verder te gaan.

Meer info over de leergang "Besturen met een visie"? Klik: http://www.besturenmeteenvisie.nl/

13477_besturen_met_een_visie.png

#organisatienieuws #organisatienieuws

2 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017