Zoeken
  • Door: Activiteiten Commissie

Mooie start Valentijnsdag met Rolbeach BeFit! 2015

Den Haag - Onder bijzonder aangename winterse omstandigheden vond op het strand van Kijkduin de eerste editie van Rolbeach BeFit! plaats. Een groep leden van de vereniging lieten afgelopen zaterdag de rolschaatsen, stick en bal op deze bijzondere dag (Valentijnsdag) thuis en waren op een andere manier sportief bezig.

Organisator Frans Huntink:"Was mooi om op een andere manier sportief met elkaar bezig te zijn geweest. Gezien de reacties is het voor een herhaling vatbaar".

---------------------------- eerdere berichten hetzelfde onderwerp --------------------------------------------------------------

Den Haag - We bezitten als stad Den Haag over een kuststrook met prachtige stranden. Uitdagende locatie's om iets in het voorseizoen met elkaar te gaan doen. We kiezen Strand Kijkduin voor de nieuwe verenigingsactiviteit: Zaterdag 14 februari a.s. Rolbeach BeFit! 2015.

Een sportieve activiteit (zonder rolschaatsen) op sportschoenen voor niet alleen de E.H.R.C. Marathon leden maar ook voor de familieleden/partners van onze leden.

De programma onderdelen zijn: gezamenlijke warming up, gezamenlijk wat spierversterkende oefeningen en dan strandvoetbal/strandduurloop/strandwandeling naar keuze. Van 10.00 - 12.00 uur, strand Kijkduin. Afsluitend een "drankje" in een strandtent (boulevard). Inschrijving (via info@ehrcmarathon.com) tot uiterlijk: zaterdag 8 februari 2015 Het is wintertime, de activiteit gaat altijd door.

Kijkduin6_zps180be059.jpg

#sportiefnieuws

6 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017