Zoeken
  • Door: Dagelijks Bestuur E.H.R.C. Marathon

Leden kiezen nieuwe verenigingsvoorzitter


10959862_10205485846481269_7698925020319539275_n.jpg

Fotograaf: D.Franken-Den Haag

Den Haag - Afgelopen dinsdag 10 februari kon ondanks de "Haagse griepvirus" de geplande Algemene Leden Vergadering in Paviljoen Zuiderpark met een voldoende aantal aanwezige leden toch van start gaan. Het Dagelijks Bestuur gaf een toelichting op het verenigingsjaar 2014, het startjaar van het driejarenbeleidsplan 2014-2016 Marathon 2.0 en uiteraard de uitgewerkte plannen voor het nieuwe veregingsjaar 2015.

Verenigingsjaar 2014 is een jaar geweest waar de Bestuurs- en Commissieleden hard hebben gewerkt aan de terugkeer van de vereniging in de Haagse sportwereld. Er zijn vele initiatieven geweest die goede waarderingen kregen. Uiteindelijk was een stevige ledenaantal groei van de vereniging het logische gevolg. Ook het tweede jaar van het beleidsplan staat in het teken van groei en verbetering van de verenigingskwaliteit. Een vereniging met een maatschappelijke betrokkenheid ontwikkelen waar plaats is voor actieve en passieve rolschaatsliefhebbers is één van de doelstellingen.

Bijzondere onderwerpen

Er waren bijzondere onderwerpen zoals het aftreden van de Dagelijks Bestuur voorzitter Marcel Hartkamp. Na negen bestuursjaren als voorzitter had hij aangegeven te willen stoppen en als blijk van waardering werd hem het certificaat "Haagse Held" overhandigd. Dit certificaat staat bij de vereniging op het zelfde niveau als het erelidmaatschap. Mr. B. Fresco werd door de ALV voor zijn eerste termijn als voorzitter van het Dagelijks Bestuur aangesteld. Naast Bestuursfuncties moeten ook de commissies van goede vrijwilligers worden voorzien. Ook de voorgestelde commissieleden werden door de ALV bekrachtigd. Om iets extra's te kunnen gaan doen werd er een verrassend actueel online sponsoractie met de titel "Digitale rolhockeyballen te koop!" gestart.

Door de ALV van 10 februari j.l. is nu ook op bestuurlijk vlak het nieuwe verenigingsjaar gestart.

#organisatienieuws

2 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017