Zoeken
  • Door: Opleidingen Commissie E.H.R.C. Marathon

E.H.R.C. Marathon start in het voorjaar met maar liefst drie verenigingsworkshops

Den Haag - Het komende voorjaar gaat de Opleidingen Commissie van de vereniging maar liefst drie workshops aanbieden. Voor de vereniging is het belangrijk dat de leden een dergelijk aanbod kunnen verkrijgen omdat hierdoor de kwaliteit van de vereniging zal verbeteren en het voor de leden zelf meer plezier geeft met hun lidmaatschap.

Het betreft de volgende drie door de Opleidingen Commissie van E.H.R.C. Marathon zelf ontwikkelde workshops.

Maandag 23 maart 2015: "Help! ... Ik ben een EHRCM rolhockeyclubscheidsrechter"

Deze workshop bestaat uit een theorieavond en twee praktijkdelen. Het is een vervolg op de succesvolle workshop uit het seizoen 2014. Behalve aan specifieke spelregelkennis ondersteund met bewegende beelden zal er aandacht worden gegeven aan de voorbereiding op een wedstrijd, het gedrag tijdens de wedstrijd en de wedstrijdevaluatie. Het praktijkgedeelte wordt gehouden tijdens de Haagse Rolhockey Nederlaagserie 2015.

Maandag 30 maart 2015: "De EHRCM Wedstrijdtafel"

Samen met de scheidsrechters op de rolschaatsbaan worden de wedstrijden door de wedstrijdtafel functionarissen in goede banen geleid. De EHRCM wedstrijdtafel bestaat uit maar liefst vijf wedstrijdtafelfunctionarissen die onder leiding van de voorzitter wedstrijdtafel de taken naar behoren moeten uitvoeren. Gedurende de workshop van één avond worden de functies van de functionarissen doorgenomen waardoor de wedstrijdtafel tijdens de EHRCM wedstrijden ook haar goede bijdrage kan leveren aan een oed verloop van de officiele wedstrijden.

Maandag 20 april 2015: "Yess!... nu weet ik de rolhockeyspelregels!"

Voor beginnende leden, voor herintredende leden, ouders van jeugdleden, voor E.H.R.C. Marathon rolhockeyliefhebbers is deze workshop van één avond ontwikkeld. Op een eenvoudige en duidelijke wijze worden de eerste spelregelbeginselen aangeboden. Hierdoor worden de scheidsrechterlijke beslissingen beter begrepen en zal er meer zowel passief als actief meer plezier aan het rolhockeyspel worden beleeft.

De workshops zijn exclusief voor de leden van E.H.R.C. Marathon, zijn voor de leden gratis en worden in het Paviljoen van Rolschaatsbaan Zuiderpark aangeboden.

Binnenkort volgt er meer inhoudelijke info over de workshops.

strategie-workshop.jpg

#organisatienieuws #organisatienieuws

2 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017