Zoeken
  • Dagelijks Bestuur

Wethouder Baldewsingh maakt kennis met E.H.R.C. Marathon

Den Haag - Het werd zondag 25 januari 2015 een mooie start van een nieuw verenigingsjaar. Na in sporthal Oranjeplein met de leden een onderling mix toernooi te hebben gespeeld werd in het paviljoen van rolschaatsbaan Zuiderpark de Nieuwjaarsborrel gehouden. Nadat het Bestuur van de vereniging een terugblik gaf op het verleden werd er ook stil gestaan bij het heden en zeker ook naar de toekomst van onze vereniging. Een toekomst die ligt in die stad achter de duinen, de stad van Recht en Vrede maar zeker ook de stad waar in 1947 het rolhockey in Nederland werd geïntroduceerd.

Opgaande lijn

Het is duidelijk dat de vereniging de opgaande lijn weer te pakken heeft. Het was mooi om te zien dat leden na het sporten met elkaar in gesprek kwamen. Maar ook niet leden waren aanwezig en maakten onderdeel uit van een mooi gezelschap. Als vereniging willen we ons ook op dat gebied ontwikkelen. Rolhockey beleef je bij …. E.H.R.C. Marathon zowel actief als passief!

Wethouder

We waren vereerd met de komst van wethouder Rabin Baldewsingh die kennis kwam maken met die vereniging die het afgelopen jaar zo hard heeft gewerkt. Een vereniging met een roemrijke rolschaatshistorie en die momenteel met haar activiteiten midden in de Haagse maatschappij staat. Een plek waar Hagenezen en Hagenaars van jong tot oud elkaar door een bijzonder mooi beweegaanbod kunnen ontmoeten. Naast de wethouder was ook de heer John van den Berg aanwezig in zijn functie als voorzitter van de Adviesraad van sport.

Aandacht

Met deze aandacht zijn we blij. Het is een teken dat we weer als volwaardige sportvereniging in het Haagse meetellen. Maar dat is voor ons logisch want E.H.R.C. Marathon is jouw club, mijn club, onze club! ...sinds 1947.

================================================================

Grote belangstelling bij Nieuwjaarsborrel 2015

===================

Den Haag - In het jaar 2014 is onze vereniging zéér actief geweest. We hebben ook onze maatschappelijke verantwoording genomen. Alle activiteiten waren gebaseerd op het driejarenplan 2014-2016 Marathon 2.0. We hebben nog twee verenigingsjaren te gaan. Dan moeten we iets hebben bereikt. Het ziet er héél goed. Het gaat beter en beter met de vereniging. Dat is de Gemeente Den Haag ook opgevallen en we hebben nu de eer dat de gemeentelijke wethouder de heer Rabin Baldewsingh (o.a. Sport) komende zondag onze verenigingsactiviteit gaat bezoeken. De wethouder laat zich gevraagd en ongevraagd adviseren door de Haagse Adviesraad voor de Sport. De voorzitter van deze raad, de heer John van den Berg, zal eveneens aanwezig zijn en kennis willen maken met onze vereniging.

===================================================================

Den Haag - Nadat de eerste trainingen achter de rug zijn is er voor de leden de mogelijkheid om met elkaar het spel op een ludieke wijze te spelen en aansluitend met overige genodigden een toost uit te brengen op het nieuwe jaar 2015!

Hiervoor is sporthal Oranjeplein op zondag 25 januari 2015 (was zondag 1 februari 2015) gereservereerd, vanaf 13.00 uur tot 15.00 uur in sporthal Oranjeplein is het tijd voor zogenaamde Tutti Frutti wedstrijden.

Een klein verenigingstoernooi met een prijzentafel vol sportieve gezelligheid. De deelnemende E.H.R.C. Marathon teams bestaan dan uit minimaal één senior, één veteraan, één trimmer en één jeugdlid.

Aansluitend zal de jaarlijkse Nieuwjaarsborrel in Paviljoen Zuiderpark met de nieuwjaarsspeech van de voorzitter plaatsvinden (16.00 - 18.00 uur) en dat onder het genot van "een hapje" en "een drankje" aangeboden door het Dagelijks bestuur van de vereniging.

De organisatie is in handen van de Activiteiten Commissie en de Technische Commissie Rolhockey.

oude-haven-rules-grote-camera-017-300x199.jpg

#organisatienieuws #organisatienieuws

5 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017