Zoeken
  • Technische Commissie Rolhockey

Catalaan voor seniorenteam

Den Haag - Tijdens de eerste trainingsavond in het nieuwe verenigingsjaar van ons senioren- en veteranenteam waren er veranderingen in de beide trainingsgroepen waar te nemen. Bij de senioren zijn vier spelers vanuit de TRIM-groep 2014 naar de seniorentrainingsgroep 2015 doorgeschoven terwijl er een Spaanse speler van buiten de vereniging is aangetrokken.

Senioren trainer-coach Rob Verbeek: “Helaas hebben één speler en één keeper van team 2014 ons aangegeven dat zij vanwege privéomstandigheden hun rolhockey carrières dit seizoen niet meer te kunnen voortzetten. We hebben door middel van een Spaanse speler de positie van de speler kunnen invullen maar we zijn er nog niet geslaagd om een 2e keeper aan te stellen, dus deze positie is nog vacant”. Opvallend is toch wel dat E.H.R.C. Marathon er in is geslaagd om een Spaanse speler aan team 2015 te kunnen toevoegen. Verbeek: “Hij heeft momenteel een conditionele achterstand en is momenteel druk bezig om vertrouwd te geraken met zijn nieuwe werk- en woonomgeving. Over enkele weken zal het met hem hockeytechnisch al beter gaan. Ik heb véél vertrouwen in hem”.

Ook de veteranentrainingsgroep had in Olaf Dijkema een nieuw gezicht. Olaf is een oude bekende die vele jaren terug al voor E.H.R.C. Marathon uitkwam. Dijkema: ”Vind het echt te gek om weer terug te zijn, het voelt als een warm bad”. Teamgenoot Frans Huntink: “Olaf vult de groep goed aan en ben dan ook blij dat hij zich bij ons heeft aangesloten”. Het veteranenteam van de vereniging heeft zich als doel gesteld om deel te gaan nemen aan het Europees Veteranen Kampioenschap (EVRICup) welke dit jaar van 10 tot en met 13 juni 2015 in het rolhockeygekke Pacos de Arcos te Portugal gaat plaatsvinden.

ww_edited.jpg

#sportiefnieuws

5 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017